шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Roloplast Roloplast

Poseta ministarke Darije Kisić Tepavčević kompaniji Roloplast Mošić Istaknut

Objavljeno u Aktuelno Napisano  april 27 2021 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U SUSRET PRVOMAJSKIM PRAZNICIMA

 

U duhu prvomajskog praznika, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Darija Kisić Tepavčević, posetila je mitrovačku kompaniju Roloplast Mošić zajedno sa svojim saradnicima iz pokrajine i lokalne samouprave

Ministarka je u okviru posete razgovarala sa vlasnicima, menadžmentom i radnicima, a poseti su prisustvovali i Petar Samardžić, zamenik gradonačelnice Sremske Mitrovice i Marijana Grabić, direktorka mitrovačke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje. Oni su ukazali i na veliku drušvenu odgovornost kompanije Roloplast Mošić i odličnu dugogodišnju saradnju kompanije sa lokalnom samoupravom i filijalom NSZZ.

 

Sastanak za koji je Roloplast izabran zbog porodične tradicije i činjenice da danas zapošljava preko 170 radnika, i da je uspeo je da održi prošlogodišnji broj zaposlenih uprkos pandemiji korona virusa protekao je u pozitivnoj atmosferi u kojoj se govorilo o petncijalnim novim radnim mestima koje će obezbediti grupacija Mošić u ovoj godini.

Tokom poslednjih nekoliko godina menadžement ove firme je usled potreba za širenjem kapaciteta proizvodnje, prodaje i logistike ostvario prava za korišćenje različite  podrške kroz programe subvencionisanja zarada za osobe sa invaliditetom, programe subvencija za otvaranje novih radnih mesta, stručne prakse, programe pripravnika, sticanja praktičnih znanja i različite programe obuka.

 

Sva lica zaposlena po ovim programima ostala su u radnom odnosu i po isteku programa i danas rade kod ovog poslodavca navela je ministarka Kisć Tepavčević kao značajan zaključak i dodala da će vrlo rado razgovarati o novim vidovima saradnje na projektima koje je menadžemt prezentovao.              

 

Željko Mošić, vlasnik kompanije Roloplast Mošić, je u prisustvu supruge Danijele, sinova Branka i Marka i generalnog menadžera prodaje Branislava Lj. Jovanovića ugostio zvaničnike i prezentovao razvoj svih sektora kompanije koja sa tradicijom od 1964. godine ima ogromno iskustvo u oblasti proizvodnje roletni i fasadne stolarije. Ujedno je iskoristio prilku da pokaže nove investicije koje su u toku i koje treba da ostvare mogućnost širenja palete proizvoda i stvaranja uslova za povećanje izvoza.

 
Pročitano 75 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno april 27 2021
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com