шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Este team Este team Este team d.o.o.

Može li poručivanje putem interneta da zameni klasičnu kupovinu? Istaknut

Objavljeno u Aktuelno Napisano  jul 06 2020 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Ova sezona u građevinarstvu će se pamtiti kao  sezona korona virusa.  Zato što je sezona zbog svih pomeranja i vanrednog stanja praktično na početku pitanje kakva će biti sezona često ostaje bez odgovora  s obzirom na činjenicu da koronu kao svetsku pandemiju imamo prvi put

Letimičnim pregledom štampe i ostalih medija stekao bi se utisak da je sezona gradnje u punom jeku i da se nikada više nije zidalo.  Situacija sa velikih investicijama je baš takva.  U početnim danima epidemije osetio se blagi pad  aktivnosti, ali posle prvih nesnalaženja brzo se našao modus za bezbedan nastavak gradnje. 

Situacija sa malim i srednjim preduzećima i individualcima je bila nešto drugačija jer su praktično sva mala preduzeća dobila nadoknadu od države za sve zaposlene, a ista ta preduzeća su imala velike probleme da dobiju odgovarajuće dozvole za kretanje koje su bile neophodne u vreme policijskog časa. Zbog toga se većina odlučila da ne forsira  već da sačeka  da vidi kako će se odvijati situacija sa virusom, nadajući se istovremeno da će se virus brzo predati. Na ruku nisu išli ni meteorolški uslovi sa čestim, gotovo svakodnevnim, padavinama i  temperaturama ispod godišnjeg proseka. 

Ono što je pozitivno iznenadilo sve proizvođače stolarije je povećani broj poseta specijalizovanim sajtovima. Tako je i TEHNI kao vodeći  proizvođač ekskluzivnih alumnijumskih ulaznih vrata imao višestruko  povećane posete sajtu. Većina zainteresovanih je posle upoznavanja sa osnovnom ponudom i izborom vrata odlučio da poseti izložbeni salon  kimpanije TEHNI u ulici AUTOPUT ZA NOVI SAD –ZEMUN i da se na licu mesta  uveri u ponuđeni asortiman i kvalitet vrata.

Na ovaj način su se obistinila  predviđanja mnogih da će se sve više kupaca odlučivati na kupovinu preko interneta. Doduše u ovom slučaju situaciju je dobrano pogurala Korona, ali rezultat je činjenica o sve većojupotrebi interneta u službi kupovine. 

TEHNI je bio i ostao lider u proizvodnji aluminijumskih ulaznih vrata sa skrivenim krilom. Ovih  desetak  godina od startovanja proizvodnje aluminijumskih vrata TEHNI je neprestano imao uzlaznu putanju u proizvodnji vrata, kako po količinama tako i sa ukupnom vrednošću  proizvedenih vrata. Sve to je omogućilo prethodno dugogodišnje iskustvo i liderstvo kompanije TEHNI kad je u pitanju proizvodnja alumijimskih i PVC ukrasnih panela za vrata. 

Zbog svega nabrojanog, ove sezone, TEHNI ima jaku želju da učvrsti svoje vodeće mesto u regionu u proizvodnji  panela, ali i gotovih vrata,  uprkos  velikoj  i brojnoj  konkurenciji.

TEHNI sistem aluminijusmkih profila za vrata su proizvod sopstvenog razvoja i rešenja u koja je  ugrađeno višegodišnje iskustvo, tako da Tehnijevi profili sa inovativnim rešenjima i debljinom spoljnog zida od minimum tri milimetara konkurišu svim zapadnim proizvođačima.Dodatna pogodnosti su ekonomičnija rešenja, a to za posledicu ima činjenicu da je cena konačnog proizvoda iz fabrike u Ksantiju izuzetno konkurentna.

Kao potvrdu vrhunskog kvaliteta TEHNI je svoja vrata atestirao kod vodećih instituta u zapadnoj Evropi  (ift Rosenhaim u Nemačkoj i CSTB u Francuskoj).

Do sada su najveću tražnju na našem tržištu imala vrata iz serija PIVOT i SUPERIOR- LINE  koja su ujedno  i najskuplja  jer  imaju  i  najviše  opreme.  Od spomenute opreme za vrata najviše se traži ugradnja  sistema za otvaranje na otisak prsta i elektronske brave, koje imaju mogućnost povezivanja sa drugim elektronskim uredjajima za otvaranje vrata.

Firma TEHNI d.o.o. – BEOGRAD vrši uvoz svih poručenih vrata za sve kupce u Srbiji i okruženju, a samim tim završava i sve formalnosti oko prevoza i carinjenja, tako da kupci dolaze u TEHNI-BEOGRAD samo da uplate i preuzmu željena vrata.

 

KONFIGURATOR

 

Za sve potencijalne kupce gotovih vrata TEHNI je na svom sajtu instalirao poseban program na srpskom jeziku pod imenom KONFIGURATOR. U tom programu svaki kupac može u realnom vremenu da konfiguriše vrata kakva bi želeo da kupi od raspoloživih sistema i modela koje TEHNI  ima u ponudi. Po završetku konfiguracije program ostavlja mogućnost da kupac posalje e-mail kako bi dobio cenu za traženi model vrata.

 

http://tehni.doors-100.com/rs

Pročitano 406 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno avgust 07 2020
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
jul 06 2020 0

Larcore A2 – novi, lakši fasadni saćasti panel kategorije A2 u ponudi kompanije Tehnomarket

Proizvod nove generacije, aluminijumski saćasti panel LARCORE A2 polako, ali sigurno preuzima vođstvo na evropskom…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com