шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

tehni tehni

ŠTA JE NOVO TEHNI SPREMIO ZA NIRNBERG?

Objavljeno u Aktuelno Napisano  februar 28 2020 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

FENSTERBAU/FRONTALE 2020

Pored već poznatih vrata iz serije SUPERIOR, zatim vrata sa skrivenim krilom i vrata iz serije PIVOT, ove godine TEHNI će ponuditi modele vrata koje u svom asortimanu nemaju i proizvođači sa dužom tradicijom u proizvodnji vrata

Zato što šesti put za redom TEHNI izlaže na sajmu u Fensterbau/Frontale u Nirnbergu možemo da kažemo da je to već postala tradicija. Reč je o ovogodišnjem najvećem sajmu opreme i materijala za građevinarstvo u koje spada i gotova stolarija. Interesantan će biti nastup firme TEHNI.

Za ovu godinu TEHNI je zakupio duplo veći štand od prethodnog jer se pokazalo da je izlaganje u Nirnbergu isplativa investicija . Pored već poznatih vrata iz serije SUPERIOR, zatim vrata sa skrivenim krilom i vrata iz serije PIVOT, ove godine TEHNI će ponuditi modele vrata koje u svom asortimanu nemaju i proizvođači sa dužom tradicijom u proizvodnji vrata nego što je staž Tehnija.


ALUMINIJUMSKA VRATA SA PANELIMA OD BAKRA (BAKROREZ)

Ovo su vrata koja se naslanjaju na seriju SUPERIOR sa skrivenim krilom, ali je razlika u tome što su preko krila ugrađeni paneli od bakra sa različitim motivima. Reč je uglavnom o panelima ekstremno velikih dimenzija pošto ovakva vrata prosto traže objekte i prostore koji su grandiozni i ekstremno velikih dimenzija .
Vrata su prvenstveno namijenjena tržistima i kupcima koji preko ovakvih vrata žele da pokažu svoj uspeh i moć, a ekonomski momenat im nije na prvom mestu.Trenutno su najbolji kupci iz Kine, Hong Konga i arapskih zemalja.


ALUMINIJUMSKA VRATA SA PANELIMA OD DRVETA

Ovo je takođe, novi tip vrata sa više modela koji se oslanja na standardnu verziju SUPERIOR aluminijumskih vrata sa skrivenim krilom. I u ovom slučaju imamo konstrukciju vrata od alumnijuma sa svom pratećom opremom, dok su paneli od drveta. U ponudi je više modela drvenih panela, a tražnja će pokazati koji modeli panela će se najviše svideti tržištu.
Ovakva vrata su prvenstveno namijenjena za luksuzne hotele, restorane i privatne kuće gde je enterijer urađen od drveta zbog čega se ovakva vrata uklapaju u takve ambijente.


ALUMINIJUMSKA VRATA EKSTREMNO VELIKIH DIMENZIJA

Zbog sve veće tražnje TEHNI je projektovao aluminijumska jednokrilna I dvokrilna vrata ekstremno velikih dimenzija kod kojih visina krila ide i do četiri metra. Ovaaj tip vrata nije bilo lako projektovati jer takve visine zahtevaju posebna ojačanja krila i kompletnih vrata kako ne bi došlo do deformacija tokom eksploatacije ili u slučaju ekstremno brzih promena ambijetalne ili sopljne temperature. Svi navedeni zahtevi su ispunjeni u potpunosti tako da će na sajmu po prvi put biti izložena nova serija gigantskih vrata.

Atraktivan asortiman
Pored navedenih modela vrata na štandu će biti izložena i ostala vrata iz asortimana, kako ona skuplja za dublji džep, tako i ona iz klase ekonomičnijih. Pored toga bi će izložen i prototip hotelskih vrata i kancelarijskih vrata, a nezaobilazna su i najtraženija vrata iz serije PIVOT.

 

 

Pročitano 524 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno februar 28 2020
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
decembar 27 2019 0

OTVORITE VRATA SVOJIM PRSTOM

ČITAČ OTISKA PRSTA Među najnovijim proizvodima, ISEO predstavlja čitač otiska prsta u kombinaciji sa X1R…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com