шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Održan simpozijum Svet stakla

Održan simpozijum Svet stakla Istaknut

Objavljeno u Simpozijumi Napisano  septembar 01 2016 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Uspešna promocija

U Beogradu je održan drugi po redu simpozijum SVET STAKLA, u organizaciji kompanija AGC FLAT GLASS EUROPE, ICD GLASS D.O.O. i ESTE TEAM D.O.O.

Simpozijumu je prisustvovalo oko 60 najvažnijih kompanija iz oblasti obrade stakla, aluminijuma i PVC-a iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore, Bugarske i Makedonije. Pored navedenih zemalja iz regiona bivše Jugoslavije prezentaciji su prisustvovali u svojstvu predavača ili gostiju i kolege iz Nemačke, Poljske, Češke i Italije.

Cilj kompanije AGC FLAT GLASS EUROPE je bio da klijentima predstavi novitete u tehnologiji proizvodnje fasadnih stakala, kao i da ukaže na probleme i greške koje se uobičajeno javljaju u procesu proizvodnje (posebno prilkom kaljenja i mehaničke obrade) kao i prilikom ugradnje i kasnijeg održavanja fasada.

Kompanija ICD GLASS DOO kao jedna od vodećih kompanija u snabdevanju zaptivnim materijalima se sa svojom matičnom kućom KOGLAS DOO iz Slovenije predstavila kupcima sa novim brendom na našem tržištu, u tehnologiji strukturalnog zastakljivanja

- Kommerling.

Kommerling je renomirani nemački proizvođač materijala koji obuhvataju kompletnu paletu proizvoda za strukturalno zastakljivanje, proizvode za izradu klasičnih termoizolacionih stakala (dvoslojni i troslojni termopan) i reltivno novi proizvod na našem tržištu TPS (termoplastična lajsna).

Akcenat prezentacije opreme preduzeća

ESTE TEAM D.O.O. iz Beograda, koje se od 2005 g. bavi zastupanjem vodećih svetskih proizvođača iz ovih sektora je bio na proizvodima INTERMAC (mašine i linije za rezanje stakla, četvorostrani brusači, horizontalni i vertikalni CNC obradni centri, sistemi za rezanje vodenim mlazom itd),

EMMEGI (kompletna ponuda mašina za rezanje i CNC obradu Al, PVC i čeličnih profila),  ADELIO LATTUADA (vertikalne brusilice i fazetirke za staklo, bušilice itd), PUJOL (kompletna tehnologija za proizvodnju laminiranog stakla), DIAMUT (alati za obradu stakla).

U susret sve zahtevnijim ekološkim normama i potrebi da se troškovi smanje povećanom kontrolom kvaliteta u proizvodnim procesima i modernim logističkim rešenjima, ESTE TEAM D.O.O. svojim klijentima nudi i sisteme za tretman vode, opremu za kontrolu kvaliteta gotovih proizvoda od stakla, automatske magacine i utovarne sisteme za staklo kao i SW pakete za upravljanje svim fazama proizvodnje, nabavke, narudžbina, ili centralizovane SW za upravljanje proizvodnim preduzećima.

Klijenti ESTE TEAM D.O.O. iz celog regiona u nama su prepoznali pouzdanog partnera.

Korisne informacije

U nadi da će se predstavljene informacije o novim tehnologijama u obradi stakla, aluminijuma i PCV-a pokazati korisnim, organizatori se zahvaljuju svima na poseti još jednom uspešnom simpozijumu, koji je najava sledećih sličnih događaja u istoj organizaciji i u drugim gradovima regiona.

 

Pročitano 1631 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno septembar 05 2016
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com