шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Seebbe Seebbe

47. Međunarodni sajam građevinarstva, april 2023.

Objavljeno u Sajmovi Napisano  april 03 2023 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Kad se dobro radi, mnogo se i gradi  

Najznačajniji specijalizovani sajam u oblasti građevinske i pratećih industrija u regionu jugoistočne Evrope, Međunarodni sajam građevinarstva - SEEBBE, biće održan na Beogradskom sajmu od 24. do 27. aprila 2023. godine.  

I 47. izdanje ove reprezentativne manifestacije ponudiće sve segmente građevinske industrije – od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje, do održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji. Izlagači će predstaviti najsavremenije materijale, građevinske mašine, uređaje i alate, nove tehnologije i materijale za termo, hidro i zvučnu izolaciju, ali i ideje za dizajn i opremanje enterijera.  

Građevinska industrija, jedna od najvažnijih grana domaće privrede, povezana sa nizom privrednih delatnosti, u poslednjih nekoliko decenija beleži konstantan rast. 

Sajam građevinarstva SEEBBE će, kao specijalizovana manifestacija građevinske industrije, pružiti uvid u niz novih visokotehnoloških rešenja i najsavremenijih IT-tehnologija, inovativnih materijala u građevinarstvu, koji se svake godine sve više integrišu u građevinsku sferu, ostvarujući najsmelije ideje budućnosti.  
Sajam građevinarstva nastaviće da podiže kvalitet komunikacije u poslovnom ambijentu i uz primenu B2B programa pružiće podršku biznisu i ugovaranju novih poslova i saradnji.
Svim učesnicima i poslovnim posetiocima na raspolaganju će biti B2B poslovni portal, koji je poslednjih godina uspešno implementiran na najvećim manifestacijama Beogradskog sajma.  

Kao jedan od poslovnih zaštitnih znakova Beograda i Srbije, i ovogodišnji Sajam građevinarstva će učesnicima i posetiocima obezbediti izuzetno povoljan ambijent, a nezamenljiva sajamska atmosfera i veliki broj učesnika iz branše biće još jedna mogućnost za postizanje različitih vidova saradnje i razvijanje biznisa.

Podsticaj privrede, povećanje izvoza domaćih i proizvoda iz regiona, kao i osvajanja novih tržišta, bio je i ostaje ključni cilj predstojećeg Sajma građevinarstva. 

Zbog toga je za očekivati da prošlogodišnjih 550 izlagača, među kojima blizu 200 iz 23 zemlje, ali i oko 25.000 posetilaca, ove godine dostignu još viši nivo.

 www.sajamgradjevine.rs

Pročitano 169 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno april 03 2023
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com