шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

BAU Minhen 2023, BAU Minhen 2023,

Naša specijalizovana revija, ALU&PVC, na vodećem sajmu građevinarstva BAU u Minhenu

Objavljeno u Sajmovi Napisano  februar 23 2023 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Ponovo na licu mesta

ALU&PVC će opet biti jedino specijalizovano glasilo sa ovih prostora koje se distribuiše rame uz rame sa najeminentnijim evropskim i svetskim časopisima. Naravno, tu nam je i mesto, među najboljima, sa kojima se već više od dve decenije takmičimo i na koje se ugledamo, ali i koji se ugledaju na nas

Na  sajmu građevinarstva BAU koji će biti održan sredinom aprila ove godine u Minhenu  naša revija ALU&PVC , jedina sa ovih prostora, će biti distribuirana  na štandovima International PRESS, a ima će i svoj „kutak“ na štandu ift rosenhaim.

Izlaganje i distribucija časopisa ALU&PVC na najvećem ovogodišnjem Sajmu građevinarstva BAU u Minhenu, pored toga što predstavlja izuzetno važan događaj u radu firme Alu-Press iz Beograda koja je izdavač ove popularne specijalizovane revije, znači i potvrdu naše vizije koija traje već punih 22 godine.

Zato ćemo opet bili jedino specijalizovano glasilo sa ovih prostora koje će se distribuirati rame uz rame sa najeminentnijim evropskim i svetskim časopisima. Naravno, tu nam je i mesto, među najboljima, sa kojima se već  više od 22 godine takmičimo i na koje se ugledamo, ali i koji se ugledaju na nas.

Moramo da naglasimo da naše učešće na ovako važnom događaju i aktivna saradnja sa renomiranim institutima ift iz Rozenhajma i SKZ iz Wirzburga čiji smo zvanični medijski partneri već više od dve decenije predstavlja krunu našeg višedecenijskog rada na medijskom nebu Srbije i regiona.

Lider u regionu

U ovoj godini, pored otežanih uslova poslovanja posebno kad je naplata potraživanja u pitanju, očekujemo da trend rasta bude nastavljen uz povećanje broja komintenata uprkos aktuelnoj krizi. Nesporna činjenica je da zaslugu za to ima naša uspešna prošlost od punih 22 godine,  naše dobre, možda i najbolje veze sa većinom relevantnih kompanija, ali i naša liderska pozicija na tržištu u regionu.

Može i na mobilnom

ALU&PVC  ostaje u službi najboljih, tako da i u narednom period očekujemo predloge i komentare, koje kao i do sada možete proslediti na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ili na naš portal: www.  alupress.rs  koji možete čitati na svojim desktop računarima, laptopovima, tabletima ili mobilnim telefonima.

Pročitano 377 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno februar 23 2023
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com