шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

sajam u beogradu sajam u beogradu

Novi datum 46. međunarodnog sajma građevinarstva SEEBBE Istaknut

Objavljeno u Sajmovi Napisano  maj 09 2020 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Uzimajući u obzir realne pretpostavke o novonastaloj situaciji sa korona virusom i poštujući sve relevantne činjenice, Beogradski sajam je doneo odluku da se održavanje međunarodnog sajma građevinarstva SEEBBE pomeri u novi termin, od 24. do 27. juna 2020. godine


Uspešno organizovanje ovog sajma, uz sve mere prevencije i kontrole epidemije koje se budu primenjivale, predstavljaće i pobedu svih nas, i naš doprinos ekonomskom i socijalnom oporavku naše zemlje.
Nakon usvajanja Odluke Narodne skupštine Republike Srbije o ukidanju vanrednog stanja, Beogradski sajam je započeo sa preduzimanjem niza mera i aktivnosti kako bi postepeno normalizovao svoje poslovanje. Sajmovi i izložbe su neophodna „brza traka“ za oporavak ekonomije posle pandemije COVID-19, naročito za mala i srednja preduzeća, koja predstavljaju kičmu svake ekonomije i za koje su sajmovi i direktni susreti najznačajniji prodajni i marketinški kanal.
Međunarodna unija sajmova (UFI), objavila je dokument sa preporukama za ponovno otvaranje sajamskih izložbi i B2B susreta nakon pojave COVID-19. Predložene mere imaju za cilj da se sajamske manifestacije organizuju u kontrolisanom i sigurnom okruženju, kako za posetioce, tako i za izlagače i sve zaposlene. Beogradski sajam će se u svom budućem poslovanju i organizovanju sajmova, primenjivati sve navedene mere i preporuke.
Sajamska inudstrija u svetu, počinje postepeno da oživljava svoje aktivnosti. U tom smislu je u Kini, u gradu Hunanu od 30. marta do 5. aprila održan veliki sajam automobila, sa učešćem više od 100 različitih brendova koji su izlagali na površini većoj od 60 hiljada m2. Nakon Kine, dalji koraci u organizovanju sajmova i izložbi se preduzimaju i na najvećem evropskom sajamskom tržišu u Nemačkoj.
Na inicijativu Nemačkog udruženja sajmova (AUMA), usvojena su pravila koja su organizovanje sajmova odvojila od ostalih masovnih okupljanja, te je data mogućnost da se, uz sprovođenje posebnih mera, sajmovi mogu ponovno organizovati počevši od 30. maja. Sve ovo su ohrabrujući prvi znaci postepene normalizacije privrednog života.

Pročitano 302 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno maj 09 2020
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
jul 06 2020 0

Larcore A2 – novi, lakši fasadni saćasti panel kategorije A2 u ponudi kompanije Tehnomarket

Proizvod nove generacije, aluminijumski saćasti panel LARCORE A2 polako, ali sigurno preuzima vođstvo na evropskom…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com