шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Budva jesen 2019 Budva jesen 2019

Na pjenu od mora Istaknut

Objavljeno u Sajmovi Napisano  oktobar 22 2019 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Na Jadranskom sajmu od 25. do 29. septembra održane su tri sajamske manifestacije:

  1. Sajam građevinarstva, 14. Sajam vode, vodovodi i sanitarne tehnologije i 7. Sajam energetike

Na pjenu od mora

Ovogodišnje sajamske manifestacije obeležilo je predstavljanje kompanija za projektovanje, inženjering i izgradnju iz celog regiona što doprinosi jačanju konkurencije u svim sektorima građevinske industrije

Posredstvom specijalizovanih sajamskih platformi, na ove tri međunarodne sajamske manifestacije, predstavilo se 62 izlagača iz 10 zemalja, i to: Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Republike Češke, Rusije, Ukrajine i Albanije, čijim posretstvom su bili predstavljeni brendovi iz celog sveta.

Već godinama unazad postala je tradicija da je većinski broj novih izlagača na sajamskim manifestacijama u Budvi što potvrđuje činjenica da se od ukupnog broja izlagača na ovogodišnjem Sajmu prvi put se predstavilo 52 odsto izlagača, a međunarodni karatker manifestaciji dalo je 62 odsto inostranih izlagača.

Odlika ovih sajmova su učešća od malih individualnih proizvođača do velikih i moćnih energetskih, vodoprivrednih i građevinskih sistema.

Tokom više od pola veka poslovanja, u ambijentu više različitih privrednih sistema, sajamske platforme koje nudi Jadranski sajam uspešno su služile privredi Crne Gore. Samostalni, kao i zajednički nastupi inostranih izlagača, pokazatelj su i potvrda značaja sajamskih platformi na Jadranskom sajmu u Budvi, gde se u kontinuitetu predstavljaju tržištu nove kompanije i proizvodi, ali i daje snažan podsticaj  razvoju i internacionalizaciji poslovanja kompanija.

  1. Sajam građevinarstva, 14. Sajam voda, vodovoda i sanitarnih tehnologija i 7. Sajam energetike obeležilo je predstavljanje kompanija za projektovanje, inženjering i izgradnju iz celog regiona što doprinosi jačanju konkurencije u svim sektorima građevinske industrije. Takođe, na Sajmu su u kontinuitetu prisutni zastupnici renomiranih svetskih proizvođača građevinskih mašina i mehanizacije. Uz tradicionalne učesnike – proizvođače i distributere građevinskih materijala, alata i mašina, stolarije od drveta i aluminijuma, uređenja enterijera obeležilo je predstavljanje kompanija koje se bave izgradnjom energetski efikasnih objekata.

Energetski sektor karakteriše snažno prisustvo kompanija koje se bave termotehnikom, implementacijom energetske efikasnosti u građevinarstvu i prenosom el. energije. Pored domaćih kompanija iz ovog sektora prisutne su bile i inostrane čije prisustvo potvrđuje rastući potencijal regionalnog tržišta. 

 

EXPO TROPHY NAGRADA 2019

AD Jadranski sajam u cilju podsticanja tržišnog komuniciranja, edukacije potrošača, marketinškog i propagandnog prezentovanja proizvoda, dodelio je najuspešnijim izlagačima priznanje EXPO TROPHY.

Prva nagrada, ZLATNA PLAKETA EXPO TROPHY dodeljena je izlagaču:  E-KUĆA, Čačak, Srbija

Kao graditelj stambenih i nestambenih objekata izlagačkim programom stolarije „BEZIRHANA” zaslužuje sve komplimente za prikazanu stolariju. Tehnološka rešenja sistema zatvaranja, zvučne i termičke izolacije na ulaznim vratima, garantuju bezbednost i sigurnost. Sveukupno štand ovog proizvođača odaje jedan moćan proizvodni sistem. Prilagodljivost ovog sistema gradnje savremenim tehnologijama kao i savremenim estetskim rešenjima i dizajnu daju veliku prednost ovom proizvođaču, očigledno novorazrađenim načinom razmišljanja kada je tehnologija montažne gradnje ponovo aktuelizovana.

Posebna priznanja su dodeljena sledećim izlagačima:

LOGI N.P.T.- Prizren  

DECOR LIMITED LIABILITY COMPANY, Moskva

EKONOMIK KONTEJNERI – Srebrenica

TOI TOI DOO –Budva

GFP,- Beograd

FMT SERVOMATIK  - Tirana

RATIONAL GROUP D.O.O. – Podgorica

Pročitano 398 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno oktobar 22 2019
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
jul 06 2020 0

Larcore A2 – novi, lakši fasadni saćasti panel kategorije A2 u ponudi kompanije Tehnomarket

Proizvod nove generacije, aluminijumski saćasti panel LARCORE A2 polako, ali sigurno preuzima vođstvo na evropskom…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com