шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

tehni milano 2019. tehni milano 2019.

TEHNI na sajmu u Milanu Istaknut

Objavljeno u Sajmovi Napisano  april 17 2019 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Uspešna  premijera   

Na sajmu građevinarstva, arhitekture i dizajna MADEEXPO u Milanu TEHNI je ove godine predstavio najnoviji izbor ekskluzivnih vrata iz serija PIVOT, SUPERIOR i PLATINUM

Bitnu ulogu u zapaženom nastupu Tehnija na sajmu MADEEXPO u Milanu imao je G-din  Mauro  Cornielleto, koji je od prošle godine partner u novoosnovanoj Tehnijevoj firmi u Italiji. 

G-din  Cornielleto je poznato ime u ovoj branši jer je do sada radio u više zapadnoevropskih firmi na plasmanu kvalitetne stolarije, specijalnost su mu upravo ulazna vrata, a tu je TEHNI jedan od evropskih lidera. Prema sopstvenom priznanju u Tehniju je prepoznao stabilnog evropskog proizvođača sa jakim brendom, kvalitetnim proizvodima i izuzetno rastućom prodajom. 

Kako to obično biva na početku saradnje su se jednostavno i istovremeno poklopile želje G-dina Pantelosa i G-dina Cornielleta da se TEHNI pozicionira među vodećim firmama u Italiji kada su u pitanju vrhunska aluminijumska vrata. 

 

MADEEXPO, Milano

Premijerni nastup firme TEHNI u Milanu, na sajmu, bio je izuzetno zapažen. U neposrednom kontaktu sa posetiocima sajma, bilo da se radi o profesionalacima iz ove branše koji su želeli da se bliže upoznaju sa za njih novim bredndom na tržištu, ili su u pitanju bili znatiželjnici koje je jednostavno privukao atraktivan štand pa su želeli da se pobliže upoznaju sa karakteristikama pojedinih eksponata koji im je privukao pažnju, saznali smo da su se italijanima  svidela Tehnijeva vrata. 

A što i ne bi, dizajn Tehnijevih vrata odiše mediteranskim stilom sa puno kombinacija boja uz raznolikost modela, za razliku od sličnih vrata zapadnoevropskih proizvođača kod kojih se na vratima oslikava sivilo i hladnoća slična amijentu u kojem  žive.

Kvalitet Tehnijevih vrata kod nikog nije izazvao podozrenje zato što su svi modeli opremljeni okovom i elektronikom najčvenijih i najpoznatijih zapadnoevropskih proizvođača.

Tehnijev nastup je, osim toga, zaintrigirao više lokalnih distributera vrata koji se nisu ustezali da odmah  ponude saradnju. Brzo su shvatili da se radi  o  za njih novom, ali jakom proizvođaču vrata pred kojim se otvara lepa perspektiva na italijanskom tržištu.  

Moramo naglasiti da je menadžment Tehnija prezadovoljan nastupom na sajmu. Već prvi kontakti sa Italijanskim kupcima  pokazuju da se ove godine može očekivati znatno povećanje prometa.

 

SEEBBE, Beograd

Sledeci korak je učesće na sajmu građevinarstva SEEBBE u Beogradu gde je TEHNI stari izlagač jer na ovoj sajamskoj manifestaciji učestvuje 17 godina u kontinuitetu. I ove godine štand je u parteru HALE 1, kao i prethodnih godina.

Na sajmu u Beogradu po prvi put će biti izložena DVOKRILNA PIVOT VRATA, kao i vrata iz serije PUZZLE.

Posebno je interesantan dvokrilni PIVOT jer je prvi put neko od proizvođača uspeo da napravi takav tip vrata sa impozantnim dimenzijama kod kojih krila vrata mogu da “idu” do četiri metra u širinu i do tri metra u visinu.

Posebno je atraktivna činjenica da posetioce sajma u Beogradu očekuje ista gama Tehnijevih vrata koja je pokupila lovorike u MIlanu.

Pročitano 421 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno april 17 2019
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
jul 06 2020 0

Larcore A2 – novi, lakši fasadni saćasti panel kategorije A2 u ponudi kompanije Tehnomarket

Proizvod nove generacije, aluminijumski saćasti panel LARCORE A2 polako, ali sigurno preuzima vođstvo na evropskom…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com