шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Bleda senka

Bleda senka Istaknut

Objavljeno u Sajmovi Napisano  septembar 27 2018 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
  1. Sajam građevinarstva, Budva 19 - 23. septembar 2018.

Poslovni efekti koje pruža sajam,  prepoznati  su  kao mogućnost izlagačima iz regiona i šire za ulazak na tržište Crne Gore

Odlika specijalizovanih sajmova su učešća kako malih individualnih proizvođača tako i velikih i moćnih energetskih, vodoprivrednih i građevinskih sistema. Nažalost, ove godine na sajmu u Budvi je malo toga imalo da se vidi.

Mi smo na ovom sajmu redovni učesnici ili posetioci od 2001. godine pa bez preterivanja možemo da kažemo da je ovogodišnje izdanje samo izuzetno bleda senka nekadašnjeg sajma građevinarstva. Šta će biti u budućnosti ne znamo, ali ako ovako nastave teško da će za poslovne ljude iz naše branše imati smisla dolazak u Budvu, sem turizma, naravno.

Međutim i pored toga ova međunarodna poslovna manifestacija je najznačajniji privredni događaj u grani građevinarstva na tržištu Crne Gore, što opravdava i jubilarnih 40. godina postojanja. Poslovni efekti koje pruža sajam,  prepoznati  su  kao mogućnost izlagačima iz regiona i šire za ulazak na tržište Crne Gore i uspostavljanje privredne saradnje i direktan pristup ključnim kupcima

EXPO TROPHY NAGRADE 2018

  • AD Jadranski sajam je dodelio najuspešnijim izlagačima priznanje - EXPO TROPHY.

Terra Group, koju na ovogodišnjem Sajmu zastupa izlagač Terra Montenegro,  jedan je od svetskih brendova u oblasti prodaje, rentiranja i servisiranja najkvalitetnijih građevinskih, transportnih i drugih takozvanih industrijskih mašina.

Beton Lučko je u dugom periodu kontinuirao prisustvo na Sajmu građevinarstva u Budvi. U tom periodu je u više navrata osvajao nagrade žirija Sajma, a prošle godine i najvišu nagradu Expo Trophy. Njihov sajamski nastup i ove godine odlikuje visok kvalitet ukupne ponude, besprekorno osmišljena i realizovana prezentacija, bogat i kvalitetan promotivni materijal i vrhunski obučen personal. Reč je o firmi velikog ugleda u internacionalnim okvirima, sa višedecenijskom tradicijom uspešnog poslovanja na najzahtjevnijim tržištima.

Semmelrock International, sa sedištem u  Beču, je centrala svih Semmelrockovih podružnica u srednjoj i istočnoj Evropi,  gde u sedam zemalja, postoji moderna proizvodna i distributivna mreža. Strast za oplemenjivanjem prostora je njihovo korporativno geslo (Passion for Paving), koja se temelji na kreaciji u vidu dizajna, osobene estetike i inovativnosti u svim segmentima. Njihova prezentacija na ovogodišnjem Sajmu u Budvi je moćna potvrda da je reč o kompaniji najviših dometa u ukupnom kvalitetu te vrste ponude

Luma Norm je predstavio deo proizvodnog asortimana Internorma, austrijskog proizvođača vrata i prozora internacionalnog renomea. Reč je o širokoj lepezi proizvoda, različitih osobina, modaliteta i namena, koji predstavljaju rezultat najsavremenijih kvalitativnih dometa u ovoj oblasti. Sve je dizajnirano sa vrhunskom merom i ukusom, sa snažnim individualnim pečatom, od korporativnih identitetskih simbola, oblika, boja - pa do najsitnijih detalja na štandu.

Kao kompanija koja gradi deonicu autoputa Bar – Boljare, od Smokovca do Mateševa, CRBC je dobro poznata ovdašnjoj javnosti. Da podsetimo, reč je o jednoj od četiri najveće državne građevinske kompanije u Kini, koje je prva krenula na međunarodna tržišta, sa fokusom na izgradnju infrastrukture, kao što su autoputevi i mostovi, luke, železničke pruge, aerodromske piste i sl. Za potrebe poslovanja u Crnoj Gori, pre četiri godine formiran je i regstrovan Ogranak za Crnu Goru, tzv. Montenegro Branch.

Kina

Konačno, žiri smatra da nije suvišno napomenuti da je Narodna Republika Kina partner ovog Sajma, te da su i njena vlada i privredni subjekti dali veliki doprinos njegovom kvalitetu i uspešnosti, istovremeno snažno manifestujući činjenicu da kvalitetna primena marketing koncepta u svim oblastima i na svim nivoima, kao filozofija poslovanja koja se temelji na interesima i potrebama potrošača, nema valjanu alternativu u savremenim uslovima hiperglobalizovanog i hiperkonkurentskog tržišta.      

Prilika

Sajamska platforma je prilika za komercijalizaciju proizvodnih dostignuća i inovativnih rešenja iz svih oblasti građevinske delatnosti: visokogradnje, niskogradnje, izgradnje i održavanje objekata, okova i bravarije, sanitarne galanterije, inženjeringa i projektovanja, i kroz integrisani pristup nude celovita rešenja enterijera i eksterijera za objekte različitih namena.

Pročitano 1364 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno septembar 27 2018
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
jul 06 2020 0

Larcore A2 – novi, lakši fasadni saćasti panel kategorije A2 u ponudi kompanije Tehnomarket

Proizvod nove generacije, aluminijumski saćasti panel LARCORE A2 polako, ali sigurno preuzima vođstvo na evropskom…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com