шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

gu gu

Gretsch-Unitas na Fensterbau Frontale Istaknut

Objavljeno u Sajmovi Napisano  mart 12 2018 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

 

fensterbau/ frontale, Nirnberg, 21. - 24. Mart  2018.

Ovogodišnja sajamska prezentacija grupe Gretsch-Unitas fokusira se na dodatnu vrednost postignutu kroz sistemska rešenja koja su međusobno kompatibilna u aspektima sigurnosti, kvaliteta i usluga. Tematski sajam je podeljen na tri odgovarajuće ciljne grupe - drvo, PVC i aluminijum. Već po tradiciji, prezentacija G-U grupe je u hali 4, štand 201.

Drvo

Udobnost, pristupačnost i bezbednost su istaknuti izazovi u visokokvalitetnoj izgradnji. Gretsch-Unitas poseduje sistemska rešenja  koja odgovaraju povećanoj potrebi za bezbednošću kad su u pitanju vrata i prozori. U oblasti podizno-kliznih sistema proizvedenih u fabrikama Gretsch-Unitas grupe, svoju premijeru na ovogodišnjoj sajamskoj manifestaciji imaju podizno-klizna vrata koja su 100 odsto bez prepreke. Kao lider na tržištu G-U je na ovim vratima pokazao najsavremeniju tehnologiju. Zato ova podizno-klizna vrata sadrže prag bez prepreka i potpuno prikriveni pogon HS ePOVER koji korisniku omogućava otvaranje i zatvaranje vrata sa najvišim stepenom udobnosti. Ovo RC2 kompatibilno sistemsko rešenje poseduje VdS sistem zaključavanja koji je kompatibilan sa pametnim kućama. Prag "nulte barijere" se testira u pogledu čvrstine sistema, toplotne izolacije i lake obrade, a koristiti Lift&Slide  elemente od drveta i PVC-a.

PVC

Zahtevi koji se postavljaju pred stambenu izgradnju u pogledu pristupačnosti, energetske efikasnosti, zaštite od provala i održivosti, postaju sve kompleksniji. G-U nudi odgovarajuća rešenja i usluge za proizvode, od standardnog hardvera prozora do stručne podrške u postavljanju, na primer, RWA instalacija u većim stambenim jedinicama. Prednosti za proizvođače su očigledne, a ogledaju se u kompatibilnost sistemskih komponenti koje se ugrađuju u vrata kao jedinstven sistem koji G-U testira u vlastitom test centru. Ovo značajno štedi troškove i pruža pravnu sigurnost. Osim toga, G-U konsultanti nude korisnička rešenja koja su prilagođena individualnim procesima izrade. Ove usluge su obeležene velikim slovom “U”. Gretsch-Unitas podržava svoje korisnike na polju planiranja i poštovanja standarda i izrade, zato što sigurnost, funkcionalnost i profitabilnost moraju biti u sinergiji.

Metal

U metalnoj i fasadnoj konstrukciji monteri se stalno suočavaju sa obimnim i složenim zadacima na gradilištu. Često se komponente kombinuju sa elektronski kontrolisanim pogonima za sprečavanje požara ili se integrišu u sistemske kontrole pristupa. Neke kompanije, naročito manje, preopterećene su instalacijom, održavanjem, testiranjem ili popravkom zbog čega ne mogu da pruže prodajne usluge koje njihovi klijenti očekuju od njih.
Gretsch-Unitas nudi kompanijama podršku sopstvenog G-U servisa ili mreže montažera i planera koji se, kao partnerska kompanija, specijalizuju za ispitivanje integrisanih komponenti u sistemu kontrole pristupa, kontrolišu puteve za spasavanje, planiraju, implementiraju i vode računa o interfejsima između različitih zanata. Na ovaj način proizvođači dobijaju sigurnost u planiranju zahvaljujući testiranim sistemskim rešenjima koja su međusobno kompatibilna.

   

ALU-JET

Novi modularni hardverski sistem nudi slobodu arhitektonskog dizajna za fasadne elemente zahvaljujući kombinaciji sofisticiranih specijalnih rešenja koristeći novi  ALU-JET modularni Tilt & Turn hardverski sistem kao osnovu.

Pročitano 1224 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno mart 12 2018
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
avgust 19 2017 0

Opšte karakteristike aluminijuma i njegovih legura

U sve se meša Jedinstvena kombinacija osobina postavlja aluminijum i njegove legure među najprilagodljivije materijale…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com