шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Istambul mart 2017.Eurasia Glass, Window and Door 2017 Fairs Istambul mart 2017.Eurasia Glass, Window and Door 2017 Fairs

Eurasia Glass, Window and Door 2017 Fairs

Objavljeno u Sajmovi Napisano  mart 20 2017 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Ovogodišnja sajamska manifestacija  Eurasia Glass, Window and Door 2017 Fairs  održana je od 08. do 11. marta na poznatom istanbulskom sajamskom centru Tüyap

Rast u senci terorizma

TUYAP izložbeni i kongresni centar bio je gotovo mali da primi sve zainteresovane. Tokom četiri sajamska dana kroz njega je prošlo skoro sedamstotina kompanija i njihovih predstavnika iz više od trideset zemalja

 Eurasia Glass, Window and Door Fairs iz godine u godinu beleži sve veću tendenciju rasta, što po broju učesnika, što po broju posetilaca. O značaju ove sajamske manifestacije govori  i podatak  da je 36 zemalja sa  evropskog i azijskog kontinenta, među kojima i Srbija, na ovaj događaj poslalo državne komisije za javne nabavke. Njihov zadatak bio je da proprate sve novitete koje su ove godine imali da ponude međusobno sve konkurentniji proizvođači, i da među njima pronađu potencijalne partnere.

TUYAP izložbeni i kongresni centar bio je gotovo mali da primi sve zainteresovane. Tokom četiri sajamska dana kroz njega je prošlo skoro sedamstotina kompanija i njihovih predstavnika iz tridesetak zemalja. Pored  učesnika standardnih na ovakvim manifestacijama, kao što su Austrija, Nemačka, Švajcarska, Francuska, Italija, Španija, prisutnima se uspešno predstavila i naša zemlja, koja je, pored Makedonije, bila jedina zemlja učesnica sa područja Balkana. „Boje“ Azije branili su, između ostalih, industrijski giganti Kina, Indija, Južna Koreja i naravno domaćin Turska. Sajamski program je upotpunjen zanimljivim predavanjima  na temu uštede energije na prozorima, upotrebe bornih jedinjenja u industriji stakla, povećanja energetske efikasnosti i kvaliteta premaza za stakla, kao i radionica posvećena kvalitetu zatamnjenog stakla. 

Istanbul Window iz godine u godinu beleži sve veću tendenciju rasta, što po broju učesnika, što po broju posetilaca. O značaju ovog, kao i dva prateća sajma, možda još bolje govori to, da je 36 zemalja sa evropskog i azijskog kontinenta, među kojima i Srbija, na ovaj događaj poslalo državne komisije za javne nabavke. Njihov zadatak bio je da proprate sve novitete koje su ove godine imali da ponude međusobno sve konkurentniji proizvođači, i da među njima pronađu potencijalne partnere. Imajući u vidu da smo u današnje vreme svedoci pojave proizvoda poreklom iz zemalja za koje do skoro nismo mogli ni da zamislimo da bi se mogle ubrajati u proizvođače iz neke od pomenutih kategorija, a koje je neophodno uspešno plasirati na prilično zasićeno tržište,  jasno je zašto  jedan ovakav događaj za mnoge predstavlja važnu trgovinsku platformu.

AL&PVC u Istanbulu

Naravno, na tako važnoj sajamskoj manifestaciji prisutna je bila i specijalizovana revija AL&PVC koja je imala i svoj štand.

Detaljan pregled sajma, ali i utisci našeg specijalnog izveštača sa Tuyapa i Istanbula biće predstavljeni  u sledećem specijalnom broju AL&PVC koji će biti distribuiran na 43. Međunaraodnom sajmu građevinarstva u Beogradu.

Eurasia Glass, Window and Door 2017 Fairs

Eurasia Glass, Window and Door 2017 Fairs

Eurasia Glass, Window and Door 2017 Fairs

Pročitano 1171 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno mart 20 2017
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com