шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

ital-centar ital-centar

ITAL CENTAR održao drugi kućni sajam

Objavljeno u Sajmovi Napisano  oktobar 27 2016 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Zajedno do uspeha

Prezentacije proizvoda kompanija AGB, HOPPE, Savio, Forme, Class, CCE, Tremco Ilsbruck, Index koje su sredinom septembra održane u izložbenom prostoru preduzeća Ital Centar privukle su veliku pažnju posetilaca kućnog sajma

Nakon 11 godina prezentovanja proizvodnog programa AGB na sajmu građevinarstva u Beogradu, a zbog veoma slabe posećenosti sajma poslednjih godina, prošle godine je donesena odluka da promociju svih proizvoda iz asortimana, Ital Centar vrši putem kućnih sajmova. Zato smo sredinom septembra ove godine održali naš drugi kućni sajam, kaže Dragan Bogunović vlasnik i direktor i nastavlja - Ove godine odlučili smo se za septembar jer smo imali želju da ugostimo što veći broj posetilaca, naših sadašnjih ali i budućih poslovnih partnera.

Uspešne promocije

 Sveobuhvatne prezentacije proizvoda kompanija AGB, HOPPE, Savio, Forme, Class, CCE, Tremco Ilsbruck, Index koje su održane u izložbenom prostoru preduzeća Ital Centar privukle su veliku pažnju posetilaca kućnog sajma, a to predstavlja garanciju da je ova manifestacija zaživela i da će biti održavana  u budućnosti u istom terminu i na istom mestu, ali sa mnogo boljom ponudom renomiranih proizvoda i još atraktivnijim sadržajem.

Na naše pitanje, kako ocenjuje poslovanje Ital Centra u svojoj 11 godini rada?

Dragan Bogunović je rekao, - Poslovanje u ovoj godini ocenjujemo kao veoma uspešno, čak najbolje od osnivanja preduzeća. Očigledan je popriličan porast prodaje u usporedbi sa prethodnim godinama, jer smo sada u prilici da učestvujemo i pratimo kvalitetnije projekte i drastično nam se povećava učešće na tržištu. U pripremi je početak saradnje za sledeću sezonu sa još nekolicinom renomiranih Evropskih brendova iz ove oblasti građevinarstva.

Kako ste došli do takvih rezultata?

-U suštini sve je veoma jednostavno u teoriji, ali u praksi se susrećete sa veoma mnogo iznenađenja, problema i iskušenja. Treba težiti kvalitetu u svakom pogledu. Kvalitetu proizvoda koji se plasiraju, kvalitetu informacija koje pružamo, kvalitetnim i brzim isporukama koje dostavljamo, kvalitetnom prezentacijom i naravno kvalitetnim odnosom sa svim našim kupcima bez obzira na njihovu veličinu i promet. I na kraju bih samo naglasio da je slogan ovogodišnjeg kućnog sajma bio - AGB Ital Centar zajedno do uspeha!

 

Zabavni program

Nakon prezentacija, za sve posetioce, a bilo ih je preko petstotina u oba dana trajanja kućnog sajma, priređen je zanimljiv muzičko zabavni program sa bogatom zakuskom koji je trajao do kasnih večernjih sati uz dobro druženje i prijatnu atmosferu. Naravno nisu izostali ni prigodni pokloni.

ITAL CENTAR, Stara Pazova

Danas Ital Centar na svom lageru drži u dovoljnim količinama sav asortiman AGB (Albian Giacomo Spa) okova za građevinsku stolariju namenjenih isključivo za servisiranje kupaca sa tržišta Srbije jer je osnovna delatnost Ital Centra trgovina na veliko okovima u zemlji i inostranstvu. Pored toga Ital centar je uvoznik i distributer brendova: HOPPE, Savio, Forme, Class, CCE, Tremco Ilsbruck, Index, a ostalu robu iz svog asortimana nabavljaju od postojećih uvoznika u Srbiji, koji su inače i kupci Ital Centra.

 

AGB

AGB - Alban Giacomo Spa je italijanska kompanija specijalizovana za proizvodnju sistema okova za vrata, prozore, klizne sisteme i grilje. Više od šest decenija ova kompanija obezbeđuje proizvođače širom sveta optimalnim rešenjima i proizvodima visokog kvaliteta. AGB ima ogroman asortiman proizoda koji je bez premca među proizvođačima okova za građevinsku stolariju.

Pročitano 1905 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno oktobar 31 2016
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com