шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Reynaers Reynaers

Reynaers predstavio Master Line 8 seriju

Objavljeno u Prezentacije Napisano  avgust 17 2016 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Sistem vrhunskih karakteristika
Prezentaciji je pored velikog broja uglednih zvanica iz sveta građevinarstva, projektantskih biroa, arhitekata, proizvođača aluminijumske stolarije i investitora iz Srbije, Hrvatske i Makedonije prisustvovao i ambasador Kraljevine Belgije u Srbiji, gospodin Leo D Aes kao i regionalni menadžer Albetras Jerusevicius

Početkom aprila ove godine belgijska kompanija Reynaers Aluminium je u Beogradu održala veliku regionalnu prezentaciju svoje nove platforme Master Line 8. Prezentaciji je pored velikog broja uglednih zvanica iz sveta građevinarstva, projektantskih biroa, arhitekata, proizvođača aluminijumske stolarije i investitora iz Srbije, Hrvatske i Makedonije prisustvovao i ambasador Kraljevine Belgije u Srbiji, gospodin Leo D Aes kao i regionalni menadžer Albetras Jerusevicius.
-Mogućnosti na ovom i okolnim tržištima su tu, a na nama je samo da dokažemo i pokažemo ljudima šta mi to možemo da uradimo. Zbog toga želimo kupce da upoznamo sa prednostima naših sistema koji su veoma poznati širom sveta, rekao je Saša Sretenović, direktor prodaje za Zapadni Balkan na promociji najnovije Master Line 8 serije Reynaers sistema i nastavio, - Ono što moram da naglasim je da mi radimo složena istraživanja u našem odeljenju za razvoj, jer smo u Belgiji sagradili institut za istraživanje na površini od 2.000 m2. Ovaj institut ima slične kapacitete i načine testiranja kao IFT Rosenheim, ali Reynaers i dalje nastavlja da investira u istraživanja.
-Razlog zbog koga smo mi danas ovde je zato što je naša kompanija veoma zainteresovana za ovo tržište i mi želimo da pokažemo poslovnom svetu u Srbiji sve prednosti naših najnovijih serija, a posebno našu najnoviju uzdanicu seriju Master Line 8, rekao je u razgovoru sa našim novinarom regionalni menadžer, Aibetras Jerusevicius i dodao, - U bližem okruženju trenutno imamo svoje predstavnike u Ruminiji i Bugarskoj pa je Srbija nekako logičan nastavak našeg pohoda na Balkan.


Platforma Master Line 8
Platforma Master Line 8 omogućava klijentima da naprave prozore većih dimenzija, (jednokrilni prozor 1,2 m x 2,8 m), termikčkih karakteristika Uf = 1,2 W / m2K, AWW karatkeristika do 1200 Pa). Dizajn Master Linea 8 može biti različit kao ravan profil ili sa oblim i izlomljenim površinama.

Pročitano 2775 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno septembar 05 2016
Više iz ove kategorije Rolo Ekspres, Šid »
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com