шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

sajam u beogradu sajam u beogradu

Aluplast, Roto Frank AG i M SORA Norica održali uspešnu prezentaciju Istaknut

Objavljeno u Prezentacije Napisano  jul 04 2019 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Fokus na novi aluplast klizni profilni sistem za vrata smart slide

U Jastrebarskom, blizu Zagreba,  je tokom aprila u kooperaciji sa poslovnim partnerima Roto Frank AG i M SORA Norica  održan prvi regionalni skup  aluplast dan inovacija

Uz aluplast prezentaciju novog proizvoda smart slide, Roto Frank je predstavio svoj inovativni  sistem okova Patio Inowa razvijen upravo za klizne sisteme. M SORA Norica je zaokruzila tematiku prezentovanjem svojih  rešenja za montažu.

U praktičnom delu je učesnicima je demonstrirana  jednostavnost izrade smart slide kliznih vrata  uključujući  i postavljanje okova.

Naravno aluplast je promovisao i novotarije kao što su nova paleta boja u dekoru drveta woodec, univerzalni falc za staklo u profilima krila kao i tamno sivu boju podloge profila.

Za sve primene :  Smart slide

Kod novogradnje ili adaptacija novi klizni aluplast sistem smart slide nalazi svoju primenu. Kratko vreme izrade obezbeđuje visoku efikasnost u proizvodnji. Postupkom  varenja se izrađuje okvir, tako da je potrebno izraditi samo jedno  krilo. Zastakljivanje fiksnog polja se vrši postavljanjem lajsne za staklo direktno u profil rama na okviru.

Inovativni mehanizam zatvaranja omogućava lagano kretanje krila u okviru što opet omogućava  jednostavno rukovanje smart slide kliznim vratima. U svakodnevoj upotrebi  jedna od velikih prednosti je laka upotreba jer nije  potrebna velika snaga za otvaranje i zatvaranje.

Takođe smart slide pruža pored mogućnosti izrade krila velikih dimenzija i veoma dobre izolacione vrednosti i zaptivenost na vazduh, vetar i udare kiše.

Woodec:  Spoljašnost koja impresionira

Zadivljujući drvo-look i jedinstven osećaj na sam dodir sa svim prednostima koje poseduje jedan PVC  prozor. To je ono bitno što pruža novi dekor drveta woodec.

Ne samo da vizuelno podseća na priprodni materijal, nego se tako i oseća prilikom dodira.

Woodec se više uopšte ne razlikuje od drveta i kao takav povezuje drvo-look sa svim praktičnim prednostima  jednog  PVC prozora.

Trenutno je dekor drveta ,woodec, dostupan u tri nijanse kako za unutrašnju stranu tako i za spoljašnu stranu profila.

Odlično u susretu sa neobičnim

Sa dubinom ugradnje od 85 mm profilni sistem energeto R 8000 je koncipiran specijalno za potrebe novogradnje.

Njegova vrednost Ufo = 0,94 W /m2K  garantuje odličnu energetsku efikasnost na nivou pasivne kuće.

energeto r 8000 (foaminside Uw= 0,65 W/m2K) kao jedini kompletan prozorski sistem od  PVC –a poseduje sertifikat za pasivne kuće po dr. Feistu.

Ovaj renomirani  institut za pasivne kuće ispitivanja obavlja po veoma strogim merilima. aluplast profilnom sistemu bez čeličnog ojačanja je priznao, za sve moguće kombinacije, odličnu energetsku efikasnost,  a to se pozitivno odražava na smanjenje troškova grejanja ili hlađenja.

Ovaj sistem vizuelno osvaja svojim pravim linijama i neobičnim opcijama dizajna kao sto je npr. tamno siva podloga profila za odgovarajuce dekor folije.

Tako da pri otvorenom prozoru vidljivi deo osnove profila i deo sa dekor folijom izgledaju jedinstveno pružajući bezgraničnu eleganciju iz svake perspektive .

Više fleksibilnosti:  Prozorska krila sa univerzalnim falcom za staklo

Jedan profil krila-tri varijante, bira kupac.  Multifalc je prvi profil u svetu koji se može koristiti i u tradicionalnoj proizvodnji prozora i vrata, gde se upotrebljavanju podmetači stakla, u proizvodnji sa tehnologijom lepljenja stakla u krilu bonding inside, kao i u proizvodnji bez upotrebe čeličnih ojačanja energeto prozor.  Kao  takav olakšava proizvođačima prozora i vrata da ispune raznovrsne zahteve krajnjih kupaca.

Zahvaljujući  fleksibilnošću koju omogućava multifalc profil krila aluplast je svojim kupcima omogućio da redukuju kompleksnost u proizvodnji raznih vrsta prozora i vrata, a da istovremeno i prošire svoju paletu proizvoda.

I zaista, sve više se primecuje da na tržištu raste broj prozorskih elemenata proizvedenih tehnologijom lepljenja, što aluplast kao predvonik  tehnologije bonding inside doživljava kao   svojevrsno priznanje.

Tehnologija lepljenja je najbolji odgovor na povećane zahteve za sigurnošću kao i zahteve za sve većim prozorskim elementima i ekstremno teškim staklima.

aluplast

Aluplast GmbH je jedan od vodećih proizvođača profilnih sistema za PVC prozore, vrata, roletne i kontrolisano provetravanje stambenih prostora. Porodično preduzeće sa sedištem u gradu Karlsruhe osnovao je 1982 godine Manfred J. Seitz. Danas aluplast saradjuje sa preko 80 kupaca širom sveta.

Aluplast svoj uspeh bazira na neprestanom praćenju potreba tržišta, a to se često manifestuje kroz  nova savremena rešenja. Za svoj inovativni rad  aluplast je nagrađen renomiranim TOP 100 AWARD   priznanjem.

Pročitano 987 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno jul 04 2019
Više iz ove kategorije « Rolo Ekspres, Šid
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com