шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Rolo-ekspres Rolo-ekspres

Rolo Ekspres, Šid

Objavljeno u Prezentacije Napisano  oktobar 24 2017 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Na stazi uspeha

Za većinu preduzeća koja su „naslonjena“ na građevinsku industriju 2017. godina je bila izuzetno teška, ili bolje reći neuspešna godina. Za firmu Rolo Ekspres iz Šida to se ne bi moglo reći

Kada se govori o rezultatima  firme Rolo Ekspres, dovoljno je samo da se analizira neprekidan rast proizvodnje u poslednjih deset godina, kao i proširenje kruga poslovnih partnera.

- Firma Rolo Ekspres  je od svog osnivanja beležila stabilani razvoj. Naročito u poslednjih desetak godina. Ovi rezultati su postignuti neprekidnim ulaganjima u objekte i mašine, kao i u proširenje mreže kupaca. Ako želim da otkrijem tajnu uspeha reći ću da se on zasniva na neprekidnom praćenju stanja na tržištu, ispravnom planiranju i poboljšanju kvaliteta naših proizvoda. Predviđam da će se u doglednoj budućnosti razvoj nastaviti istim ritmom, a naš glavni cilj je da postanemo jedna od vodećih kompanija u ovoj oblasti na ovim prostorima, kaže vlasnik, Zlatko Mišić.

I zaista, Rolo Ekspres iz Šida u kome je trenutno zaposleno 20 profesionalnih mladih ljudi, nudi široku lepezu od preko 40 proizvoda kao što su aluminijumska i PVC stolarija, roletne, komarnici, zavese, garažna vrata, tende… Proizvodni program je vrhunskog kvaliteta jer se izrađuje po evropskim standardima. 

Naravno, dugogodišnji saradnici , poslovni partneri  i kupci znaju da je vlasnik Rolo Ekspresa  u ovom poslu već tridesetak godina, tako da je iza njega ogromno iskustvo u ovoj oblasti.

-Zbog neprestanog stremljenja ka inovacijama, poštovanju zahteva kupaca i ozbiljnosti u poslu koju pokazujemo stojeći iza kvaliteta naših proizvoda koje proizvodimo na savremenim mašinama u hali površine  hiljadu kvadratnih metara, do sada smo imali veoma uspešnu saradnju sa renomiranim kompanijama od kojih nabavljamo repromaterijal. Zahavaljujući toj saradnji kvalitet naših proizvoda je na vrhunskom nivou što mogu da posvedoče naši brojni kupci, jer je broj reklamacija zanemarljiv,  rezimira Zlatko Mišić.

U Rolo Ekspresu su svesni da je put kojim oni idu, poštujući sve standarde o kvalitetu proizvoda teži i duži, ali je jedini pravi u dužem periodu opstajanja i napredovanja na tržIštu. ZahvaljujućI ispravnoj radnoj i životnoj filozofiji  vlasnika kao i njegovom znanju, tehnička podrška i kvalitet proizvoda Rolo Ekspresa su zagarantovani.

Nova hala

U junu 2016. godine otvorena je proizvodna hala od 1000 m2 sa izložbenim prostorom u industrijskoj zoni opštine Šid. Trenutno, Rolo Ekspres teži da unapredi svoje poslovanje na još viši nivo, pruži vrhunski kvalitet i uslugu za svoje klijente. 

Pročitano 3363 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno oktobar 27 2017
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com