шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

ETEM 2019 ETEM 2019

Peta Međunarodna ETEM konferencija o fasadnom inženjeringu Istaknut

Objavljeno u Konferencije Napisano  oktobar 22 2019 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Stiže elita.

Svake druge godine tokom novembra, ETEM u Sofiji okuplja svetski poznata imena iz arhitekture na Međunarodnoj konferenciji o fasadnom inženjeringu

ETEM ponovo okuplja svetski poznata imena iz arhitekture na Međunarodnoj konferenciji o fasadnom inženjeringu .  Naime,svake druge godine, konferencija se pretvara u profesionalnu platformu na kojoj se prikazuju najnovije inovacije i trendovi iz oblasti fasadnog inženjerstva, ideje i koncepti iz oblasti arhitekture i održivog urbanog razvoja.

Među mnogobrojnim izlagačima koji su potvrdili učešće nalazi se i Miron Mutijaba, glavni projektant u Zaha Hadid Architects. On će predstaviti inovativne arhitektonske projekte i korišćenje novih računarskih tehnika pri projektovanju i racionalizaciji složenih fasada.

Stiven Kenedi, partner saradnik u kompaniji Grimshaw Architects, predstaviće različite inovativne tehnike projektovanja i rešenja za realizaciju projekata izgradnje objekata u skladu sa okruženjem u kojem se nalaze.

Pablo Zamorano, rukovodilac odeljenja Geometry & Computational Design u Heatherwick Studio, koji ima veliko iskustvo u primeni novih tehnologija i tehnika, kao i izvođenju zahtevnih geometrija, takođe je potvrdio svoje učešće na Konferenciji.

Učesnik konferencijskog programa biće i Georgi Petrov, direktor saradnik, građevinski inženjer u SOM-u (Skidmore, Owings & Merrill LLP). Iskusan je u različitim izazovnim tipologijama i projektima, uključujući korporativne i komercijalne poslovne prostore, objekte kulture i transporta, kao i posebne staklene i čelične konstrukcije.

Vodeći projektant Thornton Tomasetti kancelarije sa sedištem u Londonu, Daniel Bosia će, takođe, izlagati na Forumu. 

Filip Fuše, direktor SAOTA Architecture & Design, vodeće južnoafričke arhitektonske kompanije, obećava da će biti zanimljiv predavač. Njegova interesovanja su poesbno vezana za tradicionalnu arhitekturu i održivost koja se uspešno primenjuje u realizaciji različitih projekata u Južnoj Africi, zapadnoj Africi, Indiji, Kini i Evropi.

 

Domaći “gosti”

Na Forumu će izlagati bugarski govornici, kao i arhitekta Angel Zahariev iz A&A Architects, koji rade na nekim najznačajnijim projektima u Sofiji i Bugarskoj, kao što su Sofia Capital City, NV kula i dr.

Po prvi put će na Forumu, arhitekta Rado Todorov predstaviti svoje najnovije radove. On vodi jednu od najbrže rastućih projektnih kompanija u Bugarskoj - RT Consult i Buro International.

Pročitano 631 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno oktobar 22 2019
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com