шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Kristal Vitez Kristal Vitez

Kompanija Kristal iz Viteza Istaknut

Objavljeno u Dogadjaji Napisano  jun 22 2024 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

30 godina uspešnog poslovanja

Proteklog vikenda kompanija Kristal d.o.o. u Vitezu je proslavila trideset godina uspešnog poslovanja u prisustvu preko dve stotine zaposlenih i tri stotine poslovnih partnera i prijatelja

Kristal je jedan od vodećih prerađivača stakla u regionu. U protekle tri decenije prodali su dvadeset miliona kvadratnih metara stakla što je pandan šesnaest hiljada ostakljenih fudbalskih igrališta.

Poslovni uspeh kompanija pripisuje svojoj filozofiji koja spaja porodične vrednosti uz visoke standarde poslovanja i naglasak na kvalitet, savremenu tehnologiju, ali i zaposlene.

„Naša priča započela je pre trideset godina s vizijom mog oca Nikole da stvori BiH kompaniju koja će zadovoljiti evropske standarde. Danas, sa ponosom možemo reći da smo ostvarili tu viziju zahvaljujući sjajnim ljudima koji su sa nama petnaest, pa i dvadeset godina,“ izjavila je Matea Franjić, izvršna direktorka Kristal d.o.o.

„Za postizanje poslovnog uspeha potrebni su vrhunski proizvodi, najnovija tehnologija i poseban odnos s kupcima. Kristal, prema rečima naših klijenata, poseduje sve te kvalitete!“ dodala je Matea, najavljujući uvođenje nove organizacione strukture koja će podržati dalji održivi rast i razvoj kompanije.


Matea Franjić, izvršna direktorka Kristal d.o.o.

 

Još od 2003. godine Kristal ima uspostavljen i sertifikovan sastav upravljanja kvalitetom i okolinom prema međunarodnim normama ISO 9001 i ISO 14001, dok brojni sertifikati renomiranih sertifikacijskih kuća potvrđuju kvalitet njihovih proizvoda, kao i spremnost proizvodnih kapaciteta da odgovore različitim izazovima tržišta.

Kompanija Kristal trenutno broji 209 stalno zaposlenih i još 17 koji su zaposleni u kompaniji Kristal transport, koja ove godine slavi deset godina. „Posebno se još jednom želim zahvaliti svim zaposlenima, kao i svim poslovnim partnerima i klijentima kojih je preko hiljadu, što su bili sa nama i kroz uspešna i izazovna razdoblja i što su deo našeg uspeha! Sa takvim ljudima spremni smo za sve inovacije i nove poslovne poduhvate“, poručila je na kraju Matea Franjić, izvršna direktorka.

Više o kompaniji na www.kristal.eu

Pročitano 217 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno jun 22 2024
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com