шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Roto Roto

GEALAN predstavio prozore za budućnost Istaknut

Objavljeno u Dogadjaji Napisano  novembar 03 2023 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Upravljanje preko aplikacije

Na Arhibau sajmu na Zagrebačkom velesajmu kompanijGEALAN predstavila je GEALAN-LINEAR® sistem u kombinaciji sa automatizovanim prozorskim rešenjem koje nudi TEXINO

Reč je o aplikaciji prilagođenoj korisniku koja omogućava praćenje ili upravljanje pametnim prozorima, vratima i sistemima za zaštita od sunca sa bilo kog mesta. Sve to predstavlja savršeno rešenje kada putujete, kada nema nikoga kod kuće ili kod neočekivane promene vremena.

GEALAN-LINEAR® 

Sistem GEALAN-LINEAR®  trenutno nudi specifičan ton arhitekturi, zbog činjenice da se asortiman odgovarajućih profila za staklo direktno nadovezuje na dizajn otvorenog pogleda na sobnoj strani prozora, dok uski štokovi obezbeđuju značajno više svetla u prostorijama.

Kada je arhitektura u pitanju, u kongresnoj dvorani prezentaciju je održao Antun Plenković, sertifikovani projektant pasivnih kuća koji trenutno radi na projektu "Prve pasivne kuće u Hrvatskoj u procesu sertifikacije" sa odabranim GEALAN LUMAXX® rešenjem.

Savremenoj arhitekturi pečat daju prozorski elementi velikih dimenzija s ciljem da se postigne prozračnost prostora, a uz GEALAN-Sistem LUMAXX® mogu se realizovati posebno uske širine štokova, a krajnji rezultat daje do 25 odsto  više udela stakla i ulaska svetlosti kroz prozor.

 

Još jedan aspekt prozora budućnosti objasnio je Mario Barišić, GEALAN-ov prodajno-tehnički savetnik. U pitanju je novi Planersoftware 3.0, o kojem je Barišić podelio sve relevantne informacije, kako ga koristiti i preuzeti u novim investicionim poslovnim ili privatnim projektima.

Softver za planiranje GEALAN proizvođačima prozora, arhitektama i prodavcima nudi digitalnu podršku u planiranju, projektovanju, takmičenjima i pripremi ponuda za prodaju prozora.

Na sajmu je predstavljen i GEALAN-acrylcolor®_ površinska tehnologija koja je testirana već mnogo puta. Zbog toga su u kompaniji uvereni da će uz nju prozorski profili biti izuzetno otporni na vremenske uslove.

Pročitano 149 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno novembar 03 2023
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com