шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Gealan Gealan

6. Medjunarodni Kongres za Energetsku Efikasnost Istaknut

Objavljeno u Dogadjaji Napisano  oktobar 16 2023 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

GEALAN osigurava održivu arhitekturu

Kompanija GEALAN ponosno je sudelovala kao srebrni sponzor na Šestom Međunarodnom Kongresu "Održiva Arhitektura – Energetska Efikasnost," koji se održao od 6. do 8. oktobra 2023. u Jugoslovenskoj kinoteci

Šesti Međunarodni Kongres "Održiva Arhitektura – Energetska Efikasnost" privukao je stručnjake, arhitekte, inženjere i dizajnere iz celog sveta i pružio dragocenu platformu za razmenu iskustava i stvaranje partnerstva.

Najvisi tehnicki i funkcionalni zahtevi: GEALAN oduševljava sa premium ponudom

 

GEALAN, svetski lider u proizvodnji visokokvalitetnih PVC prozora, vrata i stolarije, aktivno je podržao ovaj događaj kao deo svog predanog doprinosa održivom urbanom razvoju i energetskoj efikasnosti. Svojim partnerstvom kao srebrni sponzor, GEALAN je potvrdio svoju želju da podrži težnje prema energetskoj efikasnosti i održivosti u građevinskoj industriji.

Tokom kongresa, GEALAN je predstavio svoje najnovije tehnološke inovacije, premijum proizvode i dostignuća koja doprinose smanjenju potrošnje energije u građevinskim projektima. Predstavnici GEALAN-a stručno su objašnjavali prednosti i mogućnosti korišćenja GEALAN-acrylcolor® koji ispunjava najviše tehničke i funkcionalne zahteve za inovativne površine u boji u različitim projektima. Teme su bile usmerene na novi sistem GEALAN-KONTUR®, GEALAN-LINEAR®, Plannersoftware 3.0., kao i na S 9000 - svestran i moderan sistem za prozore, vrata i podizno-klizna vrata - sa dva ili tri nivoa dihtovanja.

GEALAN-acrylcolor® je rezultat četiri decenije istraživanja i inženjeringa koje je kompanija GEALAN ulagala kako bi stvorila proizvod koji se ističe svojom estetikom i izdržljivošću. Ova inovativna površinska tehnologija donosi neverovatnu paletu boja i tekstura koja se dosad nije viđala u industriji, što omogućuje arhitektima i dizajnerima stavljanje naglaska na dubinu, karakter i individualnost u svojim projektima. GEALAN se više od 40 godina oslanja na GEALAN-acrylcolor®: preko 80 milionna metara prodatih profila, i to samo od 2000. godine, od čega 49 miliona u Nemačkoj, potvrđuje visok nivo prihvatanja GEALAN-acrylcolor®-a među proizvođačima prozora, specijaliziranim trgovcima, arhitektama i graditeljima.

Održiva rešenja za budućnost građevinske industrije

Predavanja deset eminentnih arhitekata i stručnjaka, predavača iz celog sveta, autoriteta u ovoj oblasti, reprezentativna izložba njihovih radova, izložba radova i radionice za mlade arhitekte, sve to moglo se videti u prostorijama Jugoslovenske kinoteke, u samom srcu Beograda. Predavači na Kongresu, autoriteti u ovim oblastima u svetskim okvirima, kroz recentne projekte i studije približili su svetske savremene tokove u arhitekturi, dizajnu i vizuelnim umetnostima uopšte. Ovaj događaj iz godine u godinu doprinosi napretku u ostvarivanju održivih rešenja za budućnost građevinske industrije.

Oktobar 2023. označio je GEALAN-ovu posvećenost inovacijama u građevinskoj industriji i njihovu želju da podupru kreativce u stvaranju prostora koji su izvanredni i održivi.

Pročitano 206 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno oktobar 16 2023
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com