шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

alumil alumil

Kompanija Alumil proslavila dve decenije proizvodnje u Srbiji Istaknut

Objavljeno u Dogadjaji Napisano  septembar 19 2023 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

 

Kompanija Alumil je 12. septembra obeležila dvadesetogodišnjicu proizvodnje u Srbiji, korporativnom proslavom sa predstavnicama ambasade Grčke i Kipra, monogobrojnim klijentima i prijateljima kompanije

Svečani događaj koji se održao u hotelu Metropol Palace  je okupio oko 500 zvanica. U okviru oficijalnog dela programa obratili su se predstavnici Alumil Grupacije kao i Alumil YU Industry kompanije.

„Fokusirajući se na našu strategiju i biznis plan, verujem da će se  Alumil fabrika i proizvodnja  visokokvalitetnih aluminijumskih sistema i dalje rasti i razvijati, stvarajući nova radna mesta, povećavajući izvoz, doprinoseći daljem razvoju lokalne privrede i srpske industrije“, izjavio je  Stylianos Tsoktouridis, generalni menadžer Alumil YU Industry.

Nakon zvaničnog dela programa, svi gosti su uživali i u svečanoj večeri uz prigodan muzički i umetničko scenski program.

Fabrika u Srbiji prostire se na površini od 35.000 m2 i poseduje dve linije za ekstruziju kapaciteta 14.000t godišnje, linije za termoprekid i pogon za plastifikaciju.

Alumil kompanija je posvećena unapređenju proizvodnih procesa u skladu sa životnom sredinom, smanjenju zagađenja, očuvanju energije, prirodnih resursa i potrošnog materijala.

U skladu sa tom posvećenošću u proizvodnji aluminijumskih profila u Novoj Pazovi koristi se reciklirani aluminijum koji se prerađuje u Alumil industrijskoj zoni u Kilkisu u Grčkoj. Povećanje sadržaja recikliranog materijala tokom proizvodnje aluminijumskih sistema omogućava im da kreiraju proizvode sa značajno nižim ugljeničnim otiskom.

Alumil kompanija u Srbiji zapošljava preko 400 zaposlenih i pored proizvodnih pogona ima i 6 prodajno distrubitvnih centara i impresivni izložbeni salon u Beogradu.

30 godina iskustva

Sa više od 30 godina iskustva i 3000 zaposlenih, Alumil je jedna od najrazvijenijih kompanija na globalnom nivou sa proizvodnim linijama najmodernije tehnologije u svojih 12 fabrika u svetu. Kompanija Alumil posluje po modelu cirkularne ekonomije i svojim proizvodima od recikliranog aluminijuma kontinuirano unapređuje kvalitet života zajednice u kojoj posluje, što je u skladu sa njenom misijom održivosti.

 

Pročitano 74 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno septembar 19 2023
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com