шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Alumil Alumil

Kompanija Alumil organizovala druženja sa poslovnim parnerima iz Srbije Istaknut

Objavljeno u Dogadjaji Napisano  septembar 07 2022 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

OPRAVDANO POVERENJE

Kompanija ALUMIL je tokom 2022. godine tradicionalno organizovala niz stručnih prezentacija i druženja uz koktel za poslovne partnere i saradnike iz Srbije

Na događajima koji su organizovani u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, vinariji TemeT u Jagodini, hotelu Ambasador u Nišu i hotelu Royal Residence u Čačku, prisustovalo je ukupno preko 400 partnera.

Oficijalni deo programa otvorio je direktor komercijanog sektora kompanije Alumil, Athanasios Giannaros koji je poželeo dobrodošlicu svim gostima, potom se osvrnuo na dosadašnje postignute zajedničke uspehe, istakavši da su posvećenost i lojanost poslovnih partnera i zaposlenih kompanije ALUMIL  najznačajniji faktor za ostvarene pozitivne rezultate.

Centralni deo događaja bio je rezervisan za predstavljanje novih sistema iz ALUMIL asortimana, a koji su kreirani da daju odgovore na nove zahteve savremenih projekata.  Rukovodilac odeljenja za projekte i tehničku podršku Ljiljana Kovačević i projektni inženjer Petar Reljić održali su prezentacije predstaviši benefite i način primene kliznog sistem SMARTIA M450; sistem pregrada SMARTIA P100Slim, SMARTIA P200Slim, SMARTIA P150Urban;  harmonika sistem SMARTIA MF65;  kao i sistem pergola SMARTIA PG115P Ithaca.

Pored teorijskog dela prezentacije, gosti su imali priliku da uživo pogledaju uzorke  novih sistema i da detaljnije prodiskutuju o njima sa inženjerima kompanije ALUMIL.

Na kraju, regionalni menadžer prodaje Zoran Vezmar prisutnima je predstavio My Alumil platformu, odnosno inovativni model poručivanja proizvoda, sa jednostavnim i brzim interfejsom, a u okviru koje, takođe, mogu da prate sve novitete vezane za ALUMIL kompaniju i njen proizvodni portfolio. Takođe, podsetio je prisutne i na Alumilia loyalty program koji je specijalno kreiran za partnere kao vid zahvalnosti za dugogodišnju lojalnost i partnerstvo.

 

Atmosfera

Nakon oficijalnog dela programa, gosti su u opuštenoj atmosferi uz koktel nastavili druženje gde su razmenili svoja iskustva i ideje.

Poruka

Poruka svih održanih događaja bila je da su kvalitetni aluminijumski sistemi, dostupna tehnička podrška i partnerstvo između kompanije i fabrikatora ključni za obostrano zadovoljstvo i uspeh.

Poverenje

ALUMIL kompanija je i ove godine opravdala poverenje svojih partnera i nastaviće u budućnosti sa inovativnim pristupom i upoznavanjem saradnika sa novitetima iz oblasti aluminijumske konstrukcije, kako bi zajednički gradili savršenstvo svaki dan.

Pročitano 106 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno septembar 07 2022
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com