шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

EY EY

EY Svetski Preduzetnik godine Istaknut

Objavljeno u Dogadjaji Napisano  jun 15 2022 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Priznanja za najuspešnije

Delegacija koja je predstavljala našu državu na ovom prestižnom takmičenju činili su Jelena Popović Bujić ovogodišnji EY Preduzetnik godine Class 2022, Zoran i Nikola Andjelković EY Preduzetnik godine Class 2020, Mila Litvinjenko ispred kompanije Aura, Dragan Filipović ispred kompanije Generali Osiguranje Srbija, Ivan Rakić i Mila Bjelaković ispred kompanije EY Srbija

Program EY Svetski Preduzetnik godine koji organizuje međunarodna revizorsko-konsultanska kompanija EY (Ernst&Young), slavi tradiciju preduzetničkog uspeha koji veliča inovaciju, stvaranje novih radnih mesta i ekonomski rast, koji doprinosi izgradnji boljeg poslovnog okruženja

Osim same dodele nagrade, program u Monte Karlu uključuje i čitav niz zanimljivih govornika, panel diskusija i drugih manifestacija od posebnog značaja za preduzetnike i druge uticajne  poslovne lidere koji su prisustvovali.

Gaston Taratuta, osnivač i CEO kompanije Aleph, proglašen je EY Svetskim Preduzetnikom za 2022. godinu na jedinstvenoj, svečanoj ceremoniji. Ove godine u trci za najprestižnije priznanje u preduzetništvu našlo se 50 nacionalnih pobednika i nosilaca priznanje EY Preduzetnik godine iz 41 zemlje.

Delegacija koja je predstavljala našu državu na ovom prestižnom takmičenju činili su Jelena Popović Bujić ovogodišnji EY Preduzetnik godine Class 2022, Zoran i Nikola Andjelković EY Preduzetnik godine Class 2020, Mila Litvinjenko ispred kompanije Aura, Dragan Filipović ispred kompanije Generali Osiguranje Srbija, Ivan Rakić i Mila Bjelaković ispred kompanije EY Srbija.

 

EY Preduzetnik godine Class 2020

Kompanija Andjelković al i pvc je porodična kompanija osnovana 2003. godine. Primarna delatnost kompanije je proizvodnja i promet materijala o opreme za proizvodnju ALU i PVC stolarije. Kompanija Andjelković al i pvc je na tržištu poznata po brendu ELITHERM, i za relativno kratko vreme, postala je pouzdan distributer široke palete proizvoda na domaćem i inostranom tržištu.

 “ Nagrada EY Preduzetnik godine predstavlja veliku privilegiju, ali i veliku odgovornost. Ponosan sam na to što je stručni žiri u Kompaniji Andjelković al i pvc prepoznao kvalitetnog kandidata koji može dostojno da predstavlja Republiku Srbiju na svetskom takmičenju u Monte Karlu. Kompanija Andjelković al i pvc se nalazi u fazi tranzicije u kojoj uskoro sledi i smena generacija, i jako sam srećan što su naša deca već stasala za preuzimanje rukovodećih funkcija u kompaniji,” istakao je Zoran Andjelković, EY Preduzetnik godine Class 2020.

 “ Izuzetno sam počastvovan i srećan što je upravo porodična perspektiva prepoznata od strane sručnog žirija, a naročito što sam ovaj uspeh ostvario sa svojim ocem koji mi je oduvek bio uzor i čiju sam ideju vodilju nastojao da pratim. Drago nam je što smo imali priliku da budemo deo ove fenomenalne delegacije koja je na izboru za Svetskog Preduzetnika godine 2022 predstavljala našu zemlju na ovako prestižnom dogadjaju u Monte Karlu, zahvaljujemo celoj delegaciji na pozitivnoj energiji koja je zračila Monte Karlom i doprinela da budemo pravi predstavnici naše zemlje ” , dodao je Nikola Andjelković, takodje nosilac priznanja EY Preduzetnik godine Class 2020.

 

Pročitano 81 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno jun 15 2022
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com