шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

90 godina elumatec-a 90 godina elumatec-a

elumatec Istaknut

Objavljeno u Dogadjaji Napisano  februar 26 2018 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

90 godina – uvek za korak ispred

Poseban model za godišnjicu i optimizacije za serijske proizvode: elumatec AG globalni lider u proizvodnji mašina za obradu aluminijumskih, plastičnih i čeličnih profila će predstaviti obiman sajamski program na FENSTERBAU FRONTALE u Nirnbergu od 21. do 24. marta. Na štandu 512 u Hali 3a korisnici mogu da dožive inovativna rešenja koja mogu primeniti u svojim operacijama da bi ih podigli na viši nivo fleksibilnosti i automatizacije sa još većom optimalnošću u svojem poslovanju

Pregled sajamskih događaja

Specijalni model za godišnjicu mašinski obradni centar SBZ 151 edicija 90 donosi sve prethodno dokazane vrednosti ovog svestranog centra upakovane u novi dizajn, sa optimizovanim kontrolnim sistemom i novim konceptom stezanja! Dodatno - mašina je spremna za rad preko elucloud-a!
(prezentacija uživo na sajmu)

Četvoroosni mašinski obradni centar SBZ 141 predstavlja novi vrhunski model u SBZ 14x seriji. Dolazi sa novom mašinskom osnovom sa ergonomskim i strukturnim poboljšanjima, kao i dodatnim autonomnim pozicioniranjem stezača. Ova mašina je pažljivo razvijena u skladu sa potrebama elumatecovih klijenata, a sve u skladu sa ispitivanjem tržišta, a sve to u rekordno kratkom roku. Mašina sada efikasnije odrađuje cikluse obradnih koraka pa je tako smanjeno vreme obavljanja operacija.
(prezentacija uživo na sajmu)

Aktuelni dobitnik Nemačke nagrade za dizajn - petoosni mašinski obradni centar SBZ 122/75 zadržava fleksibilnost i brzinu kao i sve ubrzane vrednosti obrade koje do sada nisu viđene u ovom tržišnom segmentu. Međunarodnu nagradu za dizajn koju je dobio SBZ 122/75 dodeljuje Nemački dizajnerski savet. Njihov cilj je da predstave i otkriju korisnicima prednosti i rešenja, a uz to uvaže jedinstvene i inovativne dizajnerske ideje. Svake godine se postavljaju uslovi visokog kvaliteta na osnovu kojih se vrši ocenjivanje dizajna samog proizvoda, kao i njegovog komunikacijskog dizajna u sferi interfejsa, komunikacijskog algoritma i ergonomskog pristupa komunikacijskom delu uređaja od kojih se svaki na svoj način probija u međunarodnom dizajnerskom pejsažu.

Mašinski obradni centar SBZ 122/71 je troosna verzija iz porodice 122 koja pre svega donosi ekonomičnu aluminijumsku, plastičnu i čeličnu obradu u domenu profila. SBZ 122/71 postavlja nove kriterijume u segment snage, ergonomije , ali i u korisničkom delu inteligentne kontrolne tehnologije, a snažni servo motori i mašinsko postolje su dizajnirani za visoke brzine kretanja prilikom obrada.

90 godina elumateca

Uvid u istoriju kompanije i vremenski pregled dešavanja

Od proizvodnje mašina za obradu drveta do pionirskih zahvata u domenu proizvodnji mašina, a kasnije i obradnih centara čijom je premijernom svetskom prezentacijom pokrenuto celokupno tržište u datom pravcu, do razvoja software-a.

90 godina elumatec-ove istorije će oživeti na sajmu u Nirnbergu.

Posetioci se mogu nadati uzbudljivom uvidu u prošlost.

Pročitano 542 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno februar 27 2018
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
avgust 19 2017 0

Opšte karakteristike aluminijuma i njegovih legura

U sve se meša Jedinstvena kombinacija osobina postavlja aluminijum i njegove legure među najprilagodljivije materijale…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com