шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Alupress na sajmu BAU Minhen januar 2017. Alupress na sajmu BAU Minhen januar 2017.

Naša revija, AL & PVC, na sajmu u BAU Minhenu

Objavljeno u Dogadjaji Napisano  februar 19 2017 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Uvek u vrhu

AL & PVC je opet bilo jedino specijalizovano glasilo sa ovih prostora koje se distribuiralo rame uz rame sa najeminentnijim evropskim i svetskim časopisima. Naravno, tu nam je i mesto, među najboljima, sa kojima se već  više 16 godina takmičimo i na koje se ugledamo, ali i koji se ugledaju na nas

Na  sajmu građevinarstva BAU održanom sredinom januara ove godine u Minhenu  naša revija AL & PVC , jedina sa ovih prostora, je bila distribuirana  na štandovima International PRESS, a imala je i svoj „kutak“ na štandu ift Rosenhaim.

Izlaganje i distribucija časopisa AL & PVC na najvećem ovogodišnjem Sajmu građevinarstva BAU u Minhenu, pored toga što predstavlja izuzetno važan događaj u radu firme Alu-Press d.o.o. iz Beograda koja je izdavač ove popularne specijalizovane revije, znači i potvrdu naše vizije koja traje već punih 16 godina.

Zato smo opet bili jedino specijalizovano glasilo sa ovih prostora koje se distribuiralo rame uz rame sa najeminentnijim evropskim i svetskim časopisima. Naravno, tu nam je i mesto, među najboljima, sa kojima se već  više 16 godina takmičimo i na koje se ugledamo, ali i koji se ugledaju na nas.

Moramo da naglasimo da naše učešće na ovako važnom događaju i aktivna saradnja sa renomiranim institutima ift iz Rozenhajma i SKZ iz Wirzburga čiji smo zvanični medijski partneri već više od decenije predstavlja krunu našeg šesnaestogodišnjeg rada na medijskom nebu Srbije i regiona.

Pored toga časopis AL & PVC će imati svoj štand na sajmu Eurasia Glass i Eurasia Window u Istanbulu, a zbog naših čitalaca ćemo posetiti i sajam građevinarstva u Infacoma u Atini. 

Lider u regionu

U ovoj godini, pored otežanih uslova poslovanja posebno kad je naplata potraživanja u pitanju, očekujemo da trend rasta bude nastavljen uz povećanje broja komintenata uprkos aktuelnoj krizi. Nesporna činjenica je da zaslugu za to ima naša uspešna prošlost od punih 16 godina,  naše dobre, možda i najbolje veze sa većinom relevantnih kompanija, ali i naša liderska pozicija na tržištu u regionu.

Može i na mobilnom

AL & PVC  ostaje u službi najboljih, tako da i u narednom period očekujemo predloge i komentare, koje kao i do sada možete proslediti na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ili na naš portal: alupress.rs koji možete čitati na svojim desktop računarima, laptopovima, tabletima ili mobilnim telefonima.

Pročitano 1188 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno februar 19 2017
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
avgust 19 2017 0

Opšte karakteristike aluminijuma i njegovih legura

U sve se meša Jedinstvena kombinacija osobina postavlja aluminijum i njegove legure među najprilagodljivije materijale…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com