шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Poseta sedištu Alumil grupacije

Poseta sedištu Alumil grupacije

Objavljeno u Dogadjaji Napisano  septembar 02 2016 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Upoznali proizvodne mogućnosti
Partneri iz Bosne i Hercegovine su tokom jula posetili sedište grupacije Alumil. Ovo je bila jedinstvena prilika da se na nabolji mogući način upoznaju sa proizvodnim mogućnostima grupacije, novim proizvodnim tehnologijama, novim sistemima profila, kao i sa najnovijim projektima koje je grupacija realizovala ili realizuje

      U industrijskoj zoni Kilkisa, na severu Grčke, partnerima iz BiH su predstavljene mogućnosti ekstruzije aluminijumskih profila na četiri linije za ekstruziju sa presama različite snage. Takođe, predstavljene su mogućnosti plastifikacije u postrojenju za vertikalnu plastifikaciju kao i u postrojenju za horizontalnu plastifikaciju. Pored pogona za klasičnu plastifikaciju, partneri su upoznati sa tehnološkim procesom u pogonu za sublimaciju gde se proizvode profili sa efektom drveta, a predstavljen je i potpuno autmatizovan pogon za eloksažu aluminijumskih profila, koji trenutno ima najveći kapacitet u Evropi. Nove automatske linije za proizvodnju profila sa termičkim prekidom su oduševile goste svojim kapacitetom i mogućnostima. U pogonu za proizvodnju unutrašnjih i ulaznih vrata INTERNO, predstavljene su mogućnosti u proizvodnji unutrašnjih, ulaznih i sigurnosnih vrata koja u sebi objedinjuju vrhunski dizajn i savremene tehnologije.

        Partnerima iz BiH su predstavljene i mogućnosti ispitivanja i sertifikacije aluminijumskih vrata, prozora i fasada u laboratoriji koja je sertifikovana od strane instituta ift Rozenhajm čije su laboratorije svakako najbolje i najnaprednije na prostoru jugositočne Evrope, tako da omogućava ispitivanje vrata, prozora i fasada velikih dimenzija.

        Drugi dan posete, partneri su proveli u Solunu, u Efkarpiji, gde su im prezentovani najnoviji sistemi arhitektonskih aluminijumskih profila S560, S440, M7, SD95, SD77, S77, S91 .... Potpuno novi sistemi sa novim inovativnim pristupom u dizajnu i razvoju. Vrhunske performanse novih sistema i nova tehnička rešenja su sa oduševljenjem prihvaćena od strane naših partnera. Svi novi proizvodi su predstavljeni i u potpuno novom izložbenom prostoru.

Google atrakcija

Posebna atrakcija za goste je bilo predstavljanje prozora Google jer je Alumil je u proteklih četiri godine za potrebe rekonstrukcije Googleove zgrade na Menhetnu razvilo prozor po posebnoj specifikaciji. Za ovu potrebu je razvijen i poseban sistem profila koji su korišćeni samo za ovaj projekat, kako bi se ispunila stroga tehnička specifikacija definisana od strane Google-a.

Pročitano 1689 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno septembar 01 2016
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
decembar 27 2019 0

OTVORITE VRATA SVOJIM PRSTOM

ČITAČ OTISKA PRSTA Među najnovijim proizvodima, ISEO predstavlja čitač otiska prsta u kombinaciji sa X1R…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com