шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Reč urednika

Reč urednika Istaknut

Objavljeno u O reviji Napisano  avgust 30 2019 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Poštovani čitaoci,

kao urednik zadovoljstvo mi je da vam predstavim broj 108 naše  specijaliozovane revije namenjene građevinarstvu, ALU&PVC.

 

Počastvovan sam što nam je poverenje ponovo ukazao znatan broj kompanija iz zemlje i inostranstva. Bez obzira na to da li prvi put objavljuju kod nas, ili smo već ranije sarađivali, nadamo se da ćemo lepu i uspešnu saradnju nastaviti i narednih godina.

U skladu sa našom tematskom orijentacijom, u ovom broju nudimo raznovrsne vesti, intervjue sa poznatim privrednicima, stručne tekstove o alumunijumskim i PVC sistemima, okovima, staklu i ostalom pratećem priboru, a tu su i vrlo interesantni i aktuelni prilozi iz različitih oblasti građevinske industrije.

Svi prilozi su, kao i do sada, čitaocima na raspolaganju u otvorenom pristupu. Što se tiče našeg elektronskog izdavaštva, koje je takođe dostupno na našem portali www. alupress.rs, zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da je svakodnevno bogatije za aktuelne vesti i najave događaja iz građevinske industrije u Srbiji, regionu i šire.

Velika nam je čast i još jednom da obavestimo sve naše cenjene saradnike i čitaoce da je časopis ALU&PVC od prve polovine 2019 godine postao punoletan, čime se na ovim prostorima ne može pohvaliti više niko.

Međunarodna vidljivost našeg časopisa i njegovo prisustvo na svim važnijim sajmovima (BAU, Minhen; Fensterbau-Frontale, Nirnberg; TUYAP, Istanbul; INFACOMA, Solun; BATIMAT, Pariz; SEEBE, Beograd), stručnim seminarima (instituti ift Rosenheim i WRC Wirzburg) i sličnim događajima širom Evrope tokom predhodnih 18 godina samo dodatno uvećava njegov ugled među mnogobrojnim čitaocima.

 

Takođe nas raduje što je naš časopis nedavno unapređen kako vizuelno, gde pratimo savremene trendove u oblasti dizajna, tako i u pogledu stručnih konsultanata koji svakako doprinose kredbilitetu naših stručnih članaka po čemu smo jedinstveni u ovoj oblasti građevinske industrije.

Lepim vestima pridružujemo i to što se  naša redakcija lagano proširuje mladim koleginicama i kolegama, koji će svojim predanim radom i trudom itakako doprinositi kvalitetu objavljenih radova.

Objavljivanje novog broja je uvek dobra prilika da pozovemo cenjene poslovne partnere da pripreme svoje priloge za sledeći broj časopisa ALU&PVC.

Podsećamo vas i  da naš časopis podržava koncept pre-publishinga, u okviru kog svi pozitivno ocenjeni prilozi mogu da budu odmah objavljeni na portalu www. alupress.rs, pre štampanog izdanja, a to doprinosi aktuelnosti  tekstova.

 

Zvonko Mitić CEO

 

Pročitano 3726 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno avgust 30 2019
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
jul 06 2020 0

Larcore A2 – novi, lakši fasadni saćasti panel kategorije A2 u ponudi kompanije Tehnomarket

Proizvod nove generacije, aluminijumski saćasti panel LARCORE A2 polako, ali sigurno preuzima vođstvo na evropskom…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com