шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Spoj mladosti i iskustva

Spoj mladosti i iskustva Istaknut

OT Features Napisano  sreda, 24 oktobar 2018 12:59 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

SNN, Ugljarevo

Osnovna delatnost kompanije SNN je trgovina aluminijumskim i PVC profilima, konstrukcijama i pratećom opremom. Glavni cilj komercijalne ekspanzije je konstantno širenje tržišta i ispunjavanje najraznovrsnijih želja klijenata na najbrži mogući i najefikasniji način.

 


Strategija kompanije SNN u budućnosti, kao i u prošlosti, ima samo jedan cilj i ideju, a to je suštinsko razumevanje specijalnih potreba i očekivanja naših sadašnjih i budućih kupaca, kao i potpuno zadovoljenje svakog pojedinačnog zahteva.
Generalni direktor i vlasnik kompanije, Nenad Milanović, zajedno sa timom svojih najbližih saradnika, prepoznao je 2019.godinu kao godinu u kojoj firma SNN treba da dobije sveže ideje i mlade ljude sa kojima dolaze elan,volja,nova energija i moderan pogled na svet biznisa.


Prepoznavši trenutak, Nenad spaja mladost i iskustvo i čini jedan rizičan potez, svestan da novim licima predstoji određeni period prilagođavanja. Zbog toga se SNN odriče trenutne koristi zarad dugoročnih ciljeva, a upravo su ti ciljevi ono što pokreće i inspiriše zaposlene u SNN-u. Naravno da sa ovakvom odlukom dolazi i izvesna doza odgovornosti, a samo onaj ko u svojoj biti nije avanturista i ne poseduje potrebnu dozu hrabosti pomešanu sa vizijom dugoročnog uspeha, neće shvatiti da je ovaj potez vredan divljenja jer, kao sto je rekao veliki Teodor Ruzvelt: ,,Nisu važni oni koji kritikuju, niti oni koji upiru prstom kada snažan čovek posrne. Zasluga pripada onima koji su u areni, čije je lice uprljano prašinom, znojem i krvlju. Koji se hrabro bore, koji greše i gube, koji poseduju entuzijazam, duboku posvećenost istinskim vrednostima, i koji na kraju ili dožive svečanu uzvišenost postignuća, ili u najgorem slučaju izgube, ali sa smelošću koja njihov život čini daleko boljim od života onih uplašenih duša koje nikad nisu znale ni za pobedu, ni za poraz.''

 Proizvodni pogon
Kompanija SNN pored trgovine aluminijumom u Ugljarevu poseduje i savremen pogon za proizvodnju PVC stolarije.
,,Izuzetno smo zadovoljni kvalitetom, poslovnošću i rokovima našeg glavnog dobavljača PVC profila, kompanije Internova. Od početka smo se opredelili za ovaj PVC profil u proizvodnji i tako će biti i ubuduće. Uz najbolje PVC profile, ugrađujemo najbolje okove, jer samo uz dobre inpute možemo da očekujemo visok kvalitet. Mora se istaći da se PVC kod nas dobro kotira,jer je relativno jeftin, izuzetno kvalitetan i ne zahteva održavanje,'' za specijalizovanu reviju ALU&PVC kaže vlasnik firme, Nenad Milanović.


Alumil
Kao vodeća grčka firma koja stalno razvija svoje sisteme nam omogućava rešavanje složenih i specifičnih arhitektonskih rešenja. Takođe Alumil nudi savršena rešenja za ostakljivanje industrijskih i poslovnih zgrada, trgovina i poslovnih centara, kao i ostakljenja za private kuće i stanove.
Alumil već duži niz godina potvrđuje lidersku poziciju na teritoriji Srbije zahvaljujući distributivnoj mreži u kojoj je S.N.N. d.o.o. bitan faktor.
Aluminijumski sistemi Alumila su izbor sa niskim nivoom potrebe za održavanjem, visokim nivoom zaštite od provale, vandalizma, požara, dimova, zemljotresa, uz veliku otpornost na vetar i vodu, a estetski se lako kombinuju sa najnovijim arhitektonskim trendovima.
 

INTERNOVA
Novi višekomorni sistemi kao što je Internova 6000 pružaju odličnu toplotnu izolaciju čime se štedi energija. Sistem je razvijen u saradnji sa austrijskom kompanijom Greiner. Svi prozorski profili su izrađeni od neplasticifiranih tvrdih PVC jedinjenja ekstruzionom tehnologijom.
Masivnost glavnih profila u smeru od spolja ka unutra omogućava povećane izolacione osobine.
STIF FENING komore su dovoljno prostrane prilikom kreiranja i dimenzionisanja prozora, a tri gume u okviru i krila obezbeđuju smanjenu propustljivost vazduha dok se otpor fluidnosti povećava u ekstremnim uslovima uz odlične karakteristike zapitavanja. Maksimalna debljina zastakljivanja je do 46mm za sve vrste krila i okvira.


 

 

Pročitano 4064 puta Poslednji put izmenjeno sreda, 24 oktobar 2018 13:44
Više iz ove kategorije « PRESS GLASS
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
decembar 27 2019 0

OTVORITE VRATA SVOJIM PRSTOM

ČITAČ OTISKA PRSTA Među najnovijim proizvodima, ISEO predstavlja čitač otiska prsta u kombinaciji sa X1R…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com