шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Reč urednika

Reč urednika Istaknut

Objavljeno u O reviji Napisano  avgust 27 2018 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Na početku svakog poduhvata stoje zamisli

ALU PRESS se izdvaja po dobroj tradiciji dugoj 17 godina, ali i prepoznatljivom brendu, prvoj specijalizovanoj reviji o građevinarstvu na ovim prostorima – ALU&PVC

Izdavačka kuća ALU PRESS obeležava 17 godina postojanja u vreme kad se izdavači u Srbiji bore sa malim tržištem i još manjim ulaganjem u marketing, a najviše hiperprodukcijom lakih sadržaja. Poznata je po prvoj specijalizovanoj reviji na tržištu bivše zajedničke države – ALU&PVC, koja je obeležila proteklo vreme, lider je u današnje vreme, a biće još jača u budućnosti zato što je uvek na pravom mestu i u dobrom društvu.
Dve stvari, izdavaštvo i brend, dopunjavali su se u našem slučaju tokom proteklih 17 godina. Međutim, sam brend bez sadržaja je prazna ljuštura koja se na kraju pokaže kao opasan teret. Specijalizovani izdavač mora da razume potrebe, navike, senzibilitet i ukus svojih sadašnjih, ali i budućih čitalaca. Najbolje teme ne možemo zastupati na isti način kao pre deset ili pre petnaest godina, jer su se promenile okolnosti, a i sami čitaoci. ALU&PVC i služi tome da zastupa, promoviše i preporučuje vrednosti upravo iz perspektive novih društvenih i komunikacijskih okolnosti.
Moram da naglasim da nikada nije bilo više raznoraznih časopisa nego danas i nikada oni nisu bili više marginalizovani nego danas. Specijalizovani časopisi imaju moćne izazivače i konkurente u vidu novih medija i novih navika, tako da je neophodno da se njihovo prisustvo i privlačnost stalno i na nov način obnavljaju.
Pravo izbora čitalaca jeste jedno od najvažnijih iskustava, ali da bi čitaoci mogli da biraju, neophodno je imaju mogućnost izbora između različitih časopisa. Te razlike se, međutim, sve više potiskuju i veštački svode na jednu boju s nekoliko nijansi, a zna se ko je bio na početku. To je ozbiljno iskušenje i za čitaoce sa formiranim iskustvom i ukusom, ali je naročito izazovno u slučaju onih koji tek postaju zainteresovani za sadržaje iz ove oblasti građevinarstva. Zbog toga je prirodno da godine rada na promovisanju i zastupanju vrednosti vrhunskog profesionalizma produžimo, nadam se na obostrano zadovoljstvo.

 

 

Zvonko Mitić
CEO

Pročitano 8862 puta
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
decembar 27 2019 0

OTVORITE VRATA SVOJIM PRSTOM

ČITAČ OTISKA PRSTA Među najnovijim proizvodima, ISEO predstavlja čitač otiska prsta u kombinaciji sa X1R…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com