шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

alumil alumil

Alumil Istaknut

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Otvoren novi ALUMIL izložbeni salon u Beogradu.

Beograd, 20 april 2017 - Nakon otvaranja svojih izložbenih salona u Solunu i Atini, Alumil, kompanija koja je pionir u proizvodnji aluminijumskih arhitektonskih sistema, u četvrtak 20. aprila otvorila je novi izložbeni salon u Beogradu u ulici Milutina Milankovića 11b prvi i jedinstven na našim prostorima. U izložbenom salonu su predstavljene višestruke mogućnosti Alumil-ovih aluminijumskih sistema i njihova arhitektonska primena na različitim objektima.

alumil loga

 

Nudeći neograničena arhitektonska rešenja Alumil-ovi izložbeni saloni su najkompletniji izložbeni prostori u Jugoistočnoj Evropi. Moderna arhitektura, sofisticiran dizajn i inovativni aluminijumski sistemi po internacionalnim specifikacijama su elementi koji čine novi prostor ne samo jedinstvenim nego i jedinim koji daje rešenje za sve potrebe klijenta.

Na ceremoniji otvaranja, po izuzetno kišovitom i hladnom vremenu, veliki broj prisutnih saradnika prva je pozdravila G-đa Rita Lozinsky generalni direktor Alumil Yu Industry a.d. od osnivanja. G-đa Lozinsky se osvrnula na prethodnih 20 godina razvoja kompanije Alumil u Srbiji i ulaganjima u proizvodna postrojenja u vrednosti od 30 miliona EUR. Veoma zanimljivo je bilo čuti o investicijama planiranim u narednim godinama koja se odnose na nova postrojenja eloksaže i novu presu, kao i ulaganja u nove objekte, logistički centar kao i otvoreni izložbeni salon koji je na raspolaganju klijentima tokom cele godine.

Veliko zadovoljstvo je slušati kada govori tako veliki vizionar kao predsednik i vlasnik kompanije, gospodin George Milonas koji je svoje izlaganje počeo rečima: „Danas je veoma važan dan jer mislim da smo zatvorili ciklus koji sam počeo pre skoro dvadeset godina, i prelazimo na novi ciklus koji smo sigurni da će definitivno biti bolji i veći od prethodnog.“  G-din Milonas je predstavio osnovne informacije o kompaniji Alumil, svojoj viziji kao i važnosti da se kontroliše celokupan proces od početka do kraja tj. od proizvodnje trupaca i razvoja sistema do konačnog proizvoda.

Prisutne goste je pozdravio i G-din Athanasios Giannaros bussines developer za zemlje bivše Jugoslavije u čijem izlaganju smo imali i uključenja iz nekih od najuspešnijih Alumil poslovnica iz New York, Dubai i Mumbai.

U novom Beogradskom izložbenom salonu, posetioci su imali priliku da vide nove napredne Alumil proizvode koji oslikavaju inovativnu filozofiju jedinstvenih Alumil rešenja: moderan dizajn, visok stepen sigurnosti, toplotne izolovanosti i večnosti.

U veoma modernom i pristupačnom prostoru na oko 450 kvadratnih metara Izloženo je preko 60 uzoraka, okretno-nagibnih sistema od klasičnih do onih koji ispunjavaju stroge zahteve pasivnih kuća, kliznih i podizno-kliznih sistema sa minimalnim dizajnom i vrhunskim karakteristikama, svih tipovi fasada, kao i veliki izbor ulaznih i sobnih vrata koja će dati novu dimenziju svakom domu.

Posetioci su takođe imali mogućnost da vide izbliza prototip prozora koji je Alumil dizajnirao i napravio da bi se unapredile estetske i energetske performanse kancelarije kompanije Google na Menhetnu u «111 Eighth Avenue», tj. jedan od 3500 prozora. Nije slučajno što je Alumil jedina kompanija koja je mogla da odgovori na visoke zahteve Google-a i da proizvede prozor sa visokim performansama u pogledu toplotne izolovanosti, vodonepropusnosti i zvučne izolacije.

Posetite Alumil izložbeni salon tokom cele godine, kada god je aktuelan neki projekat. Alumil tim specijalizovan za projekte i podršku klijentima je uvek raspoložen da zajedno sa klijentima pronađe najbolje rešenje.

ALUMIL YU INDUSTRY A.D.

Izložbeni salon

Milutina Milankovića 11b - Novi Beograd

T: 011 614 92 10

F: 011 614 92 11

E: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

www.alumil.rs

www.alumil.com/rs/mapa

Pročitano 16911 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno jul 04 2019
Više iz ove kategorije Tehni »
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
jul 06 2020 0

Larcore A2 – novi, lakši fasadni saćasti panel kategorije A2 u ponudi kompanije Tehnomarket

Proizvod nove generacije, aluminijumski saćasti panel LARCORE A2 polako, ali sigurno preuzima vođstvo na evropskom…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com