шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Green Escape Green Escape

Green Escape Istaknut

Objavljeno u Business Napisano  jul 04 2019 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Savremeni objekat sa raskošnim zelenim površinama biće izgrađen u naselju Bežanijska kosa.

Novi poslovni kompleks biće sagrađen na tri parcele namenjene poslovnim i komercijalnim sadržajima, na kojima je predviđena izgradnja multifunkcionalnih poslovnih objekata, a koje su kompletno infrastrukturno opremljene za sve potrebe

 Impresivni kompleks, veličine 65.000 m2, razvijaće se kao nova gradska poslovna zona, koja nudi pregršt pogodnosti i dodatne vrednosti u odnosu na standardnu ponudu poslovnih prostora u Beogradu, te će pored mogućnosti zakupa postojati i opcija kupovine poslovnog prostora.

 Vizija o idealnom poslovnom objektu i još boljem okruženju uskoro će dobiti svoju realizaciju u okviru novobeogradskog naselja Bežanijska kosa. Green Escape, biznis kompleks savremene arhitekture, pružiće budućim korisnicima poslovnog prostora funkcionalnost i komfor, istovremeno predstavljajući savršeni spoj kvaliteta i udobnosti. Novi poslovni kompleks biće izgrađen u Bloku 51 i zahvaljujući poziciji uz autoput E75, ovaj projekat pored sofisticirane arhitekture, uz idealni spoj sa zelenilom u okruženju, pruža brzu i laku komunikaciju do svih delova grada.

Sva tri objekta u ovom kompleksu projektovana su kao moderni, tehnološki napredni i funkcionalni poslovni prostori, koji u okviru svojih kapaciteta mogu veoma fleksibilno da prihvate različit programski sadržaj u okviru komercijalne delatnosti i da isprate sve specifične zahteve budućih klijenata. Na taj način klijent dobija poslovni prostor po meri sopstvenih potreba. Budućim korisnicima na raspolaganju će biti i hotel, izgrađen u okviru kompleksa, pružajući komfor onima koji odluče da svoje poslovanje smeste baš na ovoj adresi. 

Poslovna zona

Novi Beograd se tokom godina pozicionirao kao centralna poslovna zona, između ostalog, jer je daleko infrastrukturno superiorniji od ostalih delova prestonice, a i zbog dostupnosti zemljišta, raspoloživog parkinga, kao i blizine aerodroma i autputa E-75. Iz tog razloga 70-80% transakcija se dešavaju na Novom Beogradu. 

Imel & CBS

Novi impozantni biznis kompleks je projekat renomirane građevinske kompanije Imel, dok je ekskluzivni partner za izdavanje poslovnog prostora vodeća konsultantska kuća za nekretnine, CBS International, deo Cushman&Wakefield grupe.

Pročitano 1303 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno jul 04 2019
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com