шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Reč urednika

Reč urednika Istaknut

Objavljeno u O reviji Napisano  mart 05 2019 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Punoletstvo,

Poštovani čitaoci,

Pred vama je prvi broj revije Aluminijum&PVC. To je novi, jedinstveni časopis u našoj zemlji. Probili smo led u želji da uhvatimo, i nadamo se da zadržimo korak, u informisanju o svemu što se zbiva u proizvodnji aluminijumske i PVC stolarije i srodnim granama i delatnostima koje dele sudbinu aluminijaša.

A njih nije malo. Procenjuje se da približno 1.500 firmi u zemlji živi od ovog posla. O tome šta i kako oni rade malo se zna u široj javnosti. Želja nam je da posredstvom naše revije, „otvorimo prozor“, približimo proizvođače međusobno ili sa uvoznicima i trgovcima, firmama za izradu okova i drugih sitnijih delova, staklarima... Da rečju i slikom prikažemo najnovije trendove u dizajnu, novine u proizvodnji, primeni novih tehnologija i tako pomognemo da stolarija iz naših radionica bude po najvišim evropskim standardima uz konkurentne cene. Konačno, posredstvom naše revije aluminijaši  će imati prilike da pokažu potencijalnim kupcima i partnerima šta umeju i mogu.

Aluminijum&PVC neće biti samo cehovsko glasilo.Revija je namenjena građevinarima, arhitektama, projektantima. I oni će imati šta da vide i kažu.Tu su, svakako, i proizvođači specijalnih mašina za sečenje, montažu i obradu aluminijuma, gumari. Naše stranice biće otvorene za ove stručnjake i proizvođače, ali i za dizajnere, prevoznike...

Revija će biti okrenuta i najširoj čitalačkoj publici, građanima koji malo znaju o kvalitetu i osobinama aluminijumske i PVC stolarije, mogućnostima proizvođača, asortimanu, cenama. Sigurni smo da bi mnogi hteli da se informišu, ali specijalizovane revije do sada su mogli da nabave samo u inostranstvu. Sada će takvo štivo moći da kupe i na srpskim kioscima, a redakcija će se potruditi da revija bude zanimljiva, grafički i sadržajno bogata i aktuelna. Zalagaćemo se da u tome dostignemo visok nivo kakav imaju elični evropski listovi i postanem  revija koja služi kao informator i vodič koji će pomoći svima koji žele da kupe vrata, prozor, ogradu, ili da zastakle terasu savremenom stolarijom, da naprave izbor kakav su želeli.

Ovako je izgledala moja prva rubrika, reč urednika, objavljena tačno pre 18 godina u prvom broju specijalizovane revije ALU&PVC.  Šta smo želeli, a šta uradili od tog, danas tako dalekog marta 2001. godine, i dokle smo stigli pokazuje i naših 105 brojeva štampanih u ovom periodu.

A svega toga ne bi bilo da nije Vas, naših dragih poslovnih partnera i slobodno mogu reći prijatelja, jer sam lično sa većinom postao blizak i vrlo sam srećan zbog toga.

Sada samo želim da nama i Vama čestitam zajedničko punoletsvo uz želju da ovu prvu reč urednika ponovimo u redovnom izdanju ALU&PVC i nakon sledećih 18 godina. 

 

Zvonko Mitić CEO

 

Pročitano 5670 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno mart 05 2019
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
jul 06 2020 0

Larcore A2 – novi, lakši fasadni saćasti panel kategorije A2 u ponudi kompanije Tehnomarket

Proizvod nove generacije, aluminijumski saćasti panel LARCORE A2 polako, ali sigurno preuzima vođstvo na evropskom…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com